Fürdőszobai kiegészítők, fogmosópoharak, szappanadagolók

Frissítse fel a fürdőszobát új kiegészítőkkel. Szeretné olcsón és egyszerűen felújítani a fürdőszobáját? Ez nagyon is lehetséges. Egy új kiegészítő-szett fogmosópohárral, szappanadagolóval és vécépapírtartóval, valamint okos tárolási megoldásokkal szinte pillanatok alatt újjá varázsolhatja a helyiséget. A JYSK-nél a stílusos köntös, fürdőszobai kiegészítők, kilépők széles választékát kínáljuk - akár puha mosdókefét, wc kefét, hajkefét, körömkefét, fürdőszobai mérleget, szemeteszsákot,kukát, ékszertartót vagy hajcsatot keres, nálunk megtalálhatja.

  Fürdőszobai kiegész - Kiegészítők

  WC-papír tartó MEDLE MA14 cm fém
  1750 Ft/db
  2690 /db
  Megtakarítás 34%
  Tükör kétoldalas MEDLE MA35cm acél
  2500 Ft/db
  3490 /db
  Megtakarítás 28%
  Testápoló szett VIK 5 db/szett
  850 Ft/szett
  1500 /szett
  Megtakarítás 43%
  Személymérleg MORUP 150kg/100g
  5000 Ft/db
  7000 /db
  Megtakarítás 28%

  Stílusosan a fürdőszobában

  A fürdőszoba egy olyan helyiség amelyet mindannyian naponta többször használunk. Sok időt töltünk itt, ezért miért ne lehetne a szoba hangulatos és otthonos? A JYSK-ben modern és stílusos fürdőszobai és dekor kiegészítőket talál, amelyek megkönnyítik a mindennapjait, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie az esztétikában.

  Válasszon praktikus WC-kefe, szappanadagoló, fogmosópohár és szemetes választékunkból, és hozzon létre egy modern megjelenésű fürdőszobát. Akár a színes, akár az egyszerű dolgokat kedveli, az Ön igényeinek és stílusának is megfelelő fürdőszobai kiegészítőkkel várjuk olcsó áron.