Divatos és jó minőségű konyharuhák

Inkább a klasszikus megjelenésű, jó nedvszívó képességű konyharuhákat kedveli, vagy esetleg a modernebb, színes és mintás változatokat, amelyek illenek otthonához? Nem kell aggódnia, a JYSK konyharuha kínálatában könnyen megtalálhatja a minden igényét kielégítő darabot. Konyharuháink pamutból készülnek és nem tartalmaznak káros anyagokat, illetve többségük magas hőfokon mosható. Válogasson különböző színű és mintájú konyharuháink közül, és vásároljon áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

14 termékek
    14 termékek

    Konyharuhák optimális nedvszívó képességgel

    Ha úgy érzi, hogy jelenlegi konyharuhái nem szívják fel megfelelően a vizet, ráadásul lassan száradnak, van megoldás. Amennyiben új konyharuhákat vásárol, a használat előtt érdemes azokat 24 órán keresztül áztatni. Ez megvastagítja a pamutszálakat és javítja a nedvszívó képességet, viszont a felesleges festék is eltűnik az anyagból. Amennyiben azonban ad egy kevés ecetet a vízhez, az megköti a színt az anyagban, és nem fakul ki új konyharuhája. Az áztatás után mossa kis konyharuháit 60 fokon, a címkén szereplő mosási és szárítási útmutatót követve.

    A konyharuhák, törlőruhák és törölközők mosásakor kerülje az öblítő használatát. Öblítő használatakor membrán képződik a pamuton, amely rontja annak nedvszívó és szárító képességét.