Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
MARSTRAND BISTRUP
KASTRUP TRAPPEDAL SKOVLUNDE
ROSKILDE PEBRINGE

Találja meg a stílusához illő asztalokat, székeket és étkező garnitúrákat

A JYSK-ben étkezőasztalok, étkezőszékek, bárszékek, térelválasztók, polcok széles választékát kínáljuk különböző anyagokból és kialakításban. Ha csak pár új székre van szüksége, vagy a régi asztalt szeretné lecserélni, esetleg egy komplett új étkezőgarnitúrát keres, a JYSK-ben biztosan megtalálja az ízléséhez tökéletesen illő konyhabútort.

Az étkező központi pont a család számára napi szinten és akkor is, ha a épp vendégeket fogad. Ezért fontos, hogy kényelmes és praktikus étkezőbútorok legyenek az ebédlőnkben. Egy jól megválasztott garnitúrával, asztallal, étkezőszékekkel vagy paddal, egészen újjá varázsolhatja étkezőjét. Ha pedig van elég hely, akkor ezenkívül konzolasztalokkal, szekrényekkel, bárszékekkel, tálalókkal és vitrinekkel is díszítheti otthonát, amelyek nem csak szépek de praktikusak is, így ideálisak tároláshoz. Egy kisebb konyhában pedig jó megoldás lehet pár bárszék egy kisebb bárasztallal.

Étkezőasztalok és étkezőszékek széles választéka

Különböző stílusok széles választékát kínáljuk, hogy ne kelljen sem anyagválasztásban sem dizájnban kompromisszumot hoznia. Kényelmes és tartós asztalaink és székeink tölgy, fenyő valamint fém és textilbőr kombinációjával készülnek és biztosan a konyha vagy az étkező ékköveivé válnak. Találja meg a JYSK-ben álmai étkező bútorát!
 

Kombinálja tetszés szerint étkező bútorait

Több bútorunk sorozatokba van rendezve így sokkal könnyebb egy egységes enteriőrt kialakítani. A JYSK-ben így könnyen megtalálja az egymáshoz illő étkezőszékeket, asztalokat és szekrénysorokat. De természetesen tetszőlegesen is kombinálhatja a különböző stílusokat a saját ízlése szerint. Fedezze fel széles étkező választékunkat! Ha pedig szűkösebb a hely pár bárszékkel és bárasztallal sok helyet spórolhat.