Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Találja meg a stílusához illő asztalokat, székeket és étkező garnitúrákat

Az étkező az otthon egyik központi helyisége, ahol gyakran találkozik a család, legyen szó hétvégi ebédről vagy közös reggelizésről. Ezért fontos, hogy az étkező olyan hely legyen, ahol a család és barátok szívesen töltenek időt, és ahol otthonosan érzik magukat. Ehhez elengedhetetlenek a kényelmes étkezőbútorok, legyen szó étkezőasztalról, székekről vagy padokról, esetleg komplett étkezőgarnitúráról. Egy kisebb konyhában pedig jó megoldás lehet egy bárpult néhány bárszékkel. Emellett személyre szabhatja étkezőjét konzolasztalokkal, szekrényekkel, tálalókkal és vitrinekkel, amelyek mind ideális megoldást jelentenek az olyan tárgyak tárolására, mint az evőeszközök, üvegek és képek. Lakberendezési tárgyakkal és dekorációs elemekkel pedig személyessé és otthonossá varázsolhatja a teret. Szalvétáink, alátéteink és asztalterítőink segítségével nem csak színt vihet az étkezőbe, de meg is óvhatja asztalát. Helyezzen egy friss csokor virágot egy szép vázában az asztal közepére, esetleg használjon stílusos szalvétatartót és gyertyákat. A JYSK-ben étkezőasztalok, étkezőszékek, bárszékek, térelválasztók, polcok széles választékát kínáljuk különböző anyagokból és kialakításban. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Étkezőbútorok széles választéka

Az étkező nem csak egy hely, ahol enni lehet. Az étkező egy olyan hely, ahol sok időt tölt a család, ahová áthívjuk a barátokat, ahol főzünk és kikapcsolódunk. Ezért fontos, hogy az étkező otthonos és hangulatos légkört biztosítson, amely a megfelelő bútorokkal könnyen kialakítható. Amennyiben kisebb méretű étkezővel rendelkezik, esetleg az egybe van építve a konyhával, érdemes helytakarékos, szükség esetén bővíthető vagy összecsukható bútorokat vásárolnia. Székek esetében jó ötlet rakásolható darabokat választania, amelyeket használaton kívül egymásba helyezhet, tárolási megoldásként pedig a fal mentén, magasabbra szerelt polcokban gondolkoznia.  Amennyiben nagyobb étkezővel rendelkezik, a nagyobb méretű bútorok mellett még bátran választhat különböző polcokat, szekrényeket, tálalókat és vitrineket. A nagyobb helytől függetlenül is vásárolhat bővíthető asztalt, amely vendégek fogadásakor rendkívül praktikus megoldást nyújt a látogatók étkeztetésére.

Stílus, kényelem és funkcionalitás

Az étkező méretétől függetlenül számos stílusban rendezheti be otthonát. Az étkező kialakításának csak a képzelet szab határt, és amennyiben úgy szeretné, a stílusokat is bátran keverheti, erre ugyanis rengeteg lehetősége van. Amennyiben viszont az egységes megjelenést részesíti előnyben, akár komplett étkezőgarnitúrát is vásárolhat nálunk. A JYSK széles választékának köszönhetően nem kell döntést hoznia a dizájn, a funkcionalitás és a kényelem között. Kínálatunkban különféle anyagú, stílusú, méretű és kialakítású étkezőbútorok közül válogathat, így könnyen megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő darabokat.