Matrac | Minden igényt kielégítő, minőségi matracok

A kényelmes matrac és az elegendő mennyiségű, pihentető alvás elengedhetetlen számunkra. Mindenki frissen és üdén szeret ébredni, hogy energikusan és vidáman nézzen az új nap elébe. A matrac sok szempontból meghatározó tényezője a jó alvásnak. Ha nehéz kényelmesen elhelyezkedni, azt megsínyli az éjszakai pihenésünk. Ezért fontos olyan matracot választani, amely a lehető legjobb támaszt és kényelmet nyújtja.

A JYSK gazdag kínálatában számos matrac szerepel, köztük:
Rugós matracok
Habszivacs matracok

Szivacs matrac választékunk között elérhetőek matracok memory habszivacs vagy memóriahabos betéttel és kókusz réteggel, bonnel rugóval és táskarugóval. A megfelelő matracot mindenkinek egyéni igényei alapján kell megtalálnia. A legközelebbi JYSK áruházban pedig kipróbálhatja matracainkat, illetve munkatársaink készséggel segítenek tanácsaikkal. Az alváskultúra szakértői vagyunk már 40 éve.

Matracainkat a következő három kategóriába soroltuk: BASIC, PLUS és GOLD. Ha GOLD matracot vásárol, azt 100 éjszakán át tesztelheti, és ha nincs tökéletesen megelégedve, kicserélheti egy új matracra.

Egyes szivacs matracok esetében a szavatosságot is kiterjesztettük – a GOLD habszivacs matracokra 25 év szavatosságot adunk.

62 termékek
  62 termékek

  A jó matrac elengedhetetlen a pihentető alváshoz

  Az emberek az életük körülbelül egyharmadát töltik az ágyban fekve, így a jó matrac mindannyiunk számára fontos. A megfelelő matrac segít nyugodtan átaludni az éjszakát, ami elengedhetetlen az egészségünk megóvásának szempontjából. Sokféle ágy van, így a megfelelő matracot megtalálni bonyolult feladat lehet, ami külön útmutatást igényel - az egyéni alvási szokások és személyes preferenciák döntik el, milyen keménységű matrac kell az embernek. Néhány dolog, amit figyelembe kell venni új ágy és matrac vásárlása előtt: az ágy típusa, a matrac mérete, keménysége, anyaga és persze ára és a kategória besorolása.  A JYSK segít a választásban. Minőségi rugós, habszivacs, memóriahabos, keretes és gyerekmatracok széles választékát kínáljuk. Olvassa el az ágyakra és matracokra vonatkozó útmutatóinkat, vagy kérdezze tapasztalt munkatársainkat bármelyik JYSK áruházban!

  Matrac méretek

  A matracok általában 80x200 cm-es mérettől egészen a 180x200 cm-es méretig megtalálhatóak szinte minden kategóriában, így bárki számára a megfelelő matracot tudjuk bíztosítani, akár egyszemélyes ágy, kétszemélyes ágy, emeletes ágy, kinyitható kanapéágy, vagy keretes ágyrács a matrac alapja.

  Elérhető matracméreteink:

  • 60x120 cm - Babamatrac méret kiságyba
  • 70x140 cm - Gyerekmatrac méret kisgyerekek számára
  • 70x200 cm - Átlagosnál keskenyebb ágyba való matrac, vagy 2 db helyezhető belőle egy 140x200 cm-es ágyba
  • 80x200 cm - Keskeny egyszemélyes ágyba való matrac, vagy 2 db helyezhető belőle egy 160x200 cm-es ágyba
  • 90x190 cm - A standard egyszemélyes matracnál kicsivel rövidebb, egyedi méret
  • 90x200 cm - Hagyományos egyszemélyes matrac méret, vagy 2 db helyezhető belőle egy 180x200 cm-es ágyba
  • 100x200 cm - A standard egyszemélyes matracnál kicsivel szélesebb, egyedi méret, vagy 2 db helyezhető belőle egy 200x200 cm-es király méretű (kingsize) ágyba
  • 120x200 cm - A legnagyobb egyszemélyes matrac méret
  • 140x200 cm - A legkisebb kétszemélyes matrac méret