Lábtörlők az otthonának tisztaságáért

A lábtörlő elsősorban praktikus célokat szolgál - megakadályozza, hogy a kültéri szennyeződések bejussanak a házba, és segít megőrizni a padló épségét. A lábtörlő ugyanakkor hozzájárulhat az előszoba berendezéséhez is, és dekoratív elemként is kiválóan szolgál. Amikor hazaérkezik munka után, először a lábtörlő üdvözli otthonában, ha pedig vendégek érkeznek a házhoz, az az első, amit meglátnak belépés előtt vagy után. Egy egyedi és igényes lábtörlővel szebbé és rendezettebbé varázsolhatjuk otthonunk bejáratát. Amennyiben pedig gyakran használja az erkélyét vagy teraszát, oda is érdemes lehet egy kisebb lábtörlőt elhelyeznie. A JYSK választékában beltéren és kültéren is használható lábtörlőket is talál, különböző anyagokból és megjelenéssel. A lábtörlővel kifejezheti saját stílusát is. Kínálatunkban csúszásgátló hátlappal ellátott darabokat is talál. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

11 termékek
    11 termékek

    Kültéri és beltéri lábtörlők

    A kültérre tervezett lábtörlők általában olyan strapabíró, időjárásálló anyagból készülnek, amelyek akár a nagyobb szennyeződéseket és kavicsokat is eltávolítják a cipő talpáról. A beltéri lábtörlők ideálisabbak például a nedvesség vagy sár eltávolítására. Azonban ezek a szőnyegek akkor lehetnek igazán hatékonyak, ha együtt használjuk őket - először kültéren, a bejárat előtt, a maradék szennyeződéshez pedig beltéren ismét.

    Azt fontos tudnunk, hogy a nagy nedvszívó képességű lábtörlőket érdemes beltéren elhelyeznünk. Ugyanis amennyiben fedetlen területen, kültéren használnánk, az anyag esőzések, havazás és más csapadék esetén eltárolná a vizet, és veszítene hatékonyságából.