Rolós függönyök mindenkinek

Ha stílusos árnyékolásról van szó, akkor jó helyen jár: a JYSK üzletekben rolók és árnyékolók széles választékát találja. Lehet bambusz roló, dupla vagy fényzáró, árnyékoló roló vagy reluxa, nálunk kedvező áron megtalálja. 

A redőnyök segítségével minimalista megjelenést varázsolhat otthonába, és ha szereti a skandináv dekorációt, akkor ezek segítségével kellemes hygge hangulatot teremthet.

Rolók - egyszerű és praktikus megoldás

Amikor új függönyökbe fektet be, mindenekelőtt mérlegelje, hogy mik az igényei. Legyen szép és modern, vagy praktikus és funkcionális – esetleg a kettő kombinációja? És melyik szobában lógjon a függöny?

A roló egyszerű megjelenésű, elegáns és diszkrét megoldás. A JYSK-nél sokféle színben, mintázatban és anyagból talál rolókat. Minimalista megjelenést kölcsönöznek otthonának. Ha szereted a klasszikus skandináv stílust, a rolók segítenek kiemelni a skandináv megjelenést. Ezenkívül a rolók számos funkcionális előnnyel rendelkeznek. Különösen a sötétítő roló nagyon népszerű, mert jól véd a fénytől, így hálószobába, gyerekszobába vagy vendégszobába is jó választás lehet.

A dupla rolóval ellátott megoldás lehetővé teszi a fény részleges bejutását. A függöny dupla rétegű, ami húzózsinórral állítható be, mellyel szabályozható, hogy mennyi fényt engedjen be a szobába.

Bátran válogasson roló, reluxa, lapfüggöny kínálatunkból, melyek különböző színekben, anyagból és méretben elérhetőek. Tekintse meg választékunkat áruházainkban és online.

Új rolók felszerelése

A függönyök megfelelő hosszúsága és szélessége elengedhetetlen a szép megoldáshoz. A rolók egy olcsó és praktikus megoldás, amely könnyen testreszabható és felszerelhető. Az ilyen típusú függönyök egyik előnye, hogy a szabványos méretű ablakok, tetőablakok magasságában mindig elférnek. Tekintse meg akár online is az egyes termékek alatti összeszerelési útmutatót.

Tisztítás és karbantartás

A rolók tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. Olvassa el a függönyök és redőnyök tisztításáról szóló útmutatónkat itt.