Rolós függönyök és reluxák minden helyiségbe

Ha a praktikus és stílusos árnyékolásról van szó, akkor a rolós függönyök kiváló megoldást jelentenek. A JYSK rolók és árnyékolók széles választékát kínálja otthona bármely helyiségébe. Legyen szó hagyományos, dupla, sötétítő vagy árnyékoló rolóról vagy reluxáról, kínálatunkban könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. A rolók és reluxák letisztult, skandináv megjelenést biztosítanak, hygge hangulatot teremtve a hálószobában vagy a nappaliban. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Ha bizonytalan az otthonába illő redőnymegoldás kiválasztását illetően, olvassa el az ezzel kapcsolatos tippjeinket.

11 termékek
  11 termékek

  Rolók - egyszerű és praktikus megoldás

  Az új függönyök kiválasztásakor fontos néhány szempontot végiggondolni a vásárlás előtt. Mi a fontosabb, a letisztult és modern megjelenés, vagy a funkcionalitás - esetleg mindkettő egyszerre? Milyen helyiségbe kerül majd a rolós függöny, és annak a szobának milyen a stílusa és a dekorációja?

  A roló és reluxa letisztult megjelenésű, elegáns és diszkrét megoldás. A JYSK széles választékban kínál különböző színű és anyagú rolókat, amelyek minimalista megjelenést kölcsönöznek otthona bármely helyiségének. Ha kedveli a letisztult skandináv stílust, a rolók és reluxák ideális választást jelenthetnek Önnek. A rolók a  számos esztétikai előny mellett azonban funkcionális célokat is ellátnak, ugyanis remekül árnyékolnak és kizárják a kíváncsi tekinteteket, így háló- vendég- és gyerekszobába is ideálisak.

  A dupla rolós megoldás lehetővé teszi a fény részleges beengedését. Ez azt jelenti, hogy a roló dupla rétegű, amely húzózsinórral állítható, és segítségével könnyen szabályozható a fény beengedésének mértéke.

  Új rolók felszerelése

  A rolók megfelelő magassága és szélessége elengedhetetlen az ideális árnyékoláshoz. A rolók egyik előnye, hogy amellett, hogy praktikus és költséghatékony megoldást jelentenek, könnyen felszerelhetőek. Az összeszerelési útmutatókat akár online is megtekintheti az egyes termékek alatt.

  Tisztítás és karbantartás

  A rolók tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. Olvassa el a függönyök és redőnyök tisztításáról szóló útmutatónkat itt.