Kényelmes kerti párnák széles választéka

A kerti párnák extra kényelmessé teszik a kültéri ülőbútorokat, és így lehetővé teszik, hogy hosszan élvezhessük a szabadban töltött nappalokat és estéket. A JYSK-nél a kerti ülőpárnák nagy választékát kínáljuk különféle méretekben és minőségi kategóriákban, így szinte bizonyos, hogy szinte bármilyen kerti bútorhoz találhat nálunk hozzá illő székpárnát. Akár magas vagy alacsony támlájú székhez, akár kerti padhoz vagy más bútorhoz keres párnát, nálunk biztosan talál egy megfelelő ajánlatot kedvező áron. Tekintse meg kínálatunkat az áruházainkbsan vagy online a JYSK.hu oldalon.

  Kerti párnák - Magas szék

  Fedezze fel a JYSK kerti ülőpárnáinak világát!

  A JYSK kínálatában magas és alacsony támlájú székre, fotelbe, padra és napozóágyra való székpárnák is találhatók. 

  Új ülőpárnákkal egyszerűen és olcsón kölcsönözhet új arculatot kerti bútorainak. A színek és minták sokaságának köszönhetően könnyen megvalósíthatja az elképzelt stílust. Akár a hagyományos megjelenésű, elegáns fekete ülőpárnákat kedveli, akár a divatos, élénk színkavalkád rajongója, a JYSK-nél biztosan talál kedvére valót.

  Ha éveken át szeretné megőrizni kerti ülőpárnái szépségét, akkor érdemes őket párnatartóban vagy -zsákban tárolni, ami a rendrakást is megkönnyíti a kertben töltött nap végén.

  Nagy kényelem a JYSK kerti párnáival

  Új párnák vásárlásakor válassza ki a stílusához illő kialakítást. Fontos azonban figyelembe venni a párnák alakját és magasságát is. A vastag párnák nagyobb kényelmet biztosítanak, de növelik az ülésmagasságot is. Ezért ellenőrizze a kerti asztal magasságát, hogy a legoptimálisabb ülőhelyzetet kapja kerti bútorainál.