Kényelmes kerti párnák széles választéka

Egy kerti párna, ülőpárna vagy székpárna puha kényelemmel egészíti ki kemény kerti székünket, ezzel lehetővé téve, hogy a nap folyamán és este is hosszasan élvezhessük a szabadban töltött perceket. A JYSK-nél rengeteg kerti párna és székpárna érhető el különféle méretekben és színekben, így egyszerűen találhat az ízlésének és igényeinek megfelelő modellt. Legyen szó magas vagy alacsony háttámlás kerti székről, dönthető nyugszékről vagy napozóágyról, nálunk biztosan talál egy stílusához és bútoraihoz illő kerti párnát kedvező áron. Minden kerti székpárnánk szivacs töltettel és minőségi szövet huzattal rendelkezik. Számos párnánk rendelkezik megkötővel, így stabilan tudja őket rögzíteni kerti bútoraihoz. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu weboldalon.

44 termékek
  44 termékek

  Kerti párnák különféle kültéri bútorokhoz

  A JYSK széles kínálatában különböző bútorokhoz vásárolhat kerti párnákat, mint például magas és alacsony háttámlájú székekhez, kerti padokhoz és napozóágyakhoz. Az ülőpárnák különféle színekben, mintákkal és méretben elérhetőek, és segítségükkel teljesen új megjelenést kölcsönözhet kertjének vagy teraszának. Akár letisztultabb, hagyományosabb stílusú párnákat keres, akár színesebb, élénkebb darabokkal szeretné feldobni otthonát, a JYSK-nél biztosan talál az Ön igényeihez illőt.

  Ha szeretné, hogy ülőpárnái hosszú éveken át megőrizzék szépségüket, használaton kívül érdemes azokat párnatároló ládában tartani, mely egyrészt megvédi a párnákat az időjárástól, legyen szó erős napfényről, esőzésről vagy fagyról, illetve a rendrakást is rendkívül megkönnyíti a nap végén.

  Útmutató a megfelelő párnatartó kiválasztásához

  Extra kényelem a JYSK székpárnáival

  Új székpárnák vásárlása esetén fontos néhány szempontot figyelembe vennie, elsősorban a párnák magasságát, alakját és vastagságát. A vastagabb párnák nagyobb kényelmet biztosítanak, de az ülésmagasságot is növelik. Ezért vásárlás előtt ellenőrizze a kerti asztal magasságát is, hogy megvásárolt ülőpárnáival az ideális ülőhelyzetet érhesse el. Vásárláskor vegye figyelembe, hogy milyen bútorhoz szeretne párnát találni. A JYSK-nél talál kerti párnákat alacsony és magas háttámlájú székekhez, nyugágyakhoz és padokhoz. A sok különféle szín és minta lehetővé teszi, hogy ülőpárnáit az Ön ízléséhez igazítva vásárolhassa meg. 

  Milyen kerti párnát válasszak?

  Amennyiben kisebb méretű erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, nagy valószínűséggel a kerti bútorok száma sem sok, így nincsen szüksége annyi párnára. Így néhány darabbal kielégítheti igényeit, és kevés kerti bútor esetén egyszerűbb a megfelelő párna kiválasztása, hogy az stílusban is a többi bútorhoz illő legyen.

  Nagyobb teraszokon és kertben könnyen elférnek a társalgóbútorok, kültéri ülőgarnitúrák, bútorszettek és napozóágyak. Amennyiben egységes megjelenést szeretne létrehozni, érdemes azonos színű és mintájú párnákat választania. Ezt legegyszerűbben semlegesebb színek használatával - mint a fekete és szürke - érheti el, azonban színesebb párnák kiválasztása esetén is könnyen megoldható.

  A különféle színes és mintás kerti párnák vidámságot és energiát kölcsönöznek a terasz vagy kert számára. Akár az évszakok múlásával is változtathatja a kültér megjelenése iránti igényeit, így a kinti bútorzat mindig naprakésznek és évszakhoz illőnek tűnhet.