Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Lakástextíliák: ágytakaró, díszpárnák és hátpárna egy ágyon, beszerzőnk Sara Højgaard Rasmussen képével

A beszerző kedvenc lakástextilei

Minden évszakban megújítjuk a lakástextil kínálatunkat friss, trendi darabokkal. Lakástextília beszerzőnk Sara Højgaard Rasmussen ismét kiválasztotta a kedvenceit az újdonságok sorából, hogy bemutassa azokat a JYSK vásárlói számára, és meséljen a termékekről egy kicsit. “Mostani kedvenceim olyan textíliák, amelyek önmagukban is gyönyörűek, ugyanakkor könnyedén kombinálhatóak bármilyen, az otthonodban már megtalálható dekorációs elemekkel,” magyarázza Sara. “Ezek a darabok puhaságot és változatosságot visznek bármelyik szobába, és remekül ki fogják egészíteni a már meglévő berendezést.”

KORNBLOMST hátpárna, díszpárnahuzat és ágytakaró

“Az első kedvencem az imádnivaló KORNBLOMST kollekció. Ez a kollekció egy hátpárnából, egy dekoratív díszpárnahuzatból, és egy nagyméretű, sokoldalú ágytakaróból áll, amely nyáron akár paplanként is használható. Mindegyik darab ugyanolyan mintázatú szövéssel készült, amely otthonos és kellemes hangulatot teremt a hálószobában,” mondja Sara. Dánból lefordítva a KORNBLOMST kukoricavirágot jelent, ami a késő nyár és az aratás előtt álló termőföld egyik örök szimbóluma. A KORNBLOMST kollekció színpalettáját a nyári napsütésben pompázó búzaföldek színe inspirálta, így nem meglepő, hogy minden KORNBLOMST termék egy könnyed nyári délután hangulatát árasztja.

“Úgy gondolom, hogy a KORNBLOMST termékek nagyszerű ár-érték arányt képviselnek, mert megfizethető áron elérhetőek,“ mondja Sara. “Ezen felül a KORNBLOMST kollekció rendelkezik STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal, így biztos lehetsz benne, hogy a termékek minőségét és biztonságosságát szigorú szempontok alapján teszteltük."

ENGFIOL asztalterítő és szövet szalvéta

"Az ENGFIOL kollekció egy teljesen új tagja asztalterítő kínálatunk széles sorának," kezdi Sara. "Az ENGFIOL asztalterítő és szövet szalvéta meleg árnyalatú bézs színben, aranyos növényi mintával, lenvászon szerű megjelenéssel készültek - tökéletes darabok egy egyszerű, de elbűvölő teríték megalkotásához." Az ENGFIOL termékek szálfestett pamutból készültek, ami azt jelenti, hogy minden cérnaszál befestésre kerül szövés előtt. Ennek eredménye, hogy a textília részletei a szövet mindkét oldalán jól láthatóak, amely karakteressé teszi a darabokat. A szálfestés másik előnye, hogy az ilyen textília színe rendkívül tartós, tehát az ENGFIOL asztalterítő és szalvéta sokáig lesz asztalod éke.

Az ENGFIOL szövet szalvéta természetesen mosható és sokszor felhasználható, így tartós alternatívája a papír szalvétának. A KORNBLOMST szériához hasonlóan az ENGFIOL kollekció is rendelkezik STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal, így biztos lehetsz benne, hogy az egész családod számára biztonságos.

KASTANIE asztalterítő, asztali futó és szövet szalvéta

"Harmadik kedvencem, amit szeretnék kiemelni, a rusztikus KASTANIE kollekció," mondja Sara. "Stílusában az ENGFIOL megjelenéséhez hasonlatos, a KASTANIE kollekció egy asztalterítőből, asztali futóból és szövet szalvétából áll, puha, vintage-hatású, lenvászon-szerű textíliából készült - ideális nyári teríték nosztalgikus hangulattal." A három KASTANIE termék remekül kiegészíti egymást, és új szintre emelheted velük a közös baráti vagy családi vacsorákat. Természetesen nem kell mindhárom terméket együtt használnod: keverheted az ENGFIOL kollekció darabjaival, vagy más textíliákkal, vagy felhasználhatsz csak egy darabot, amivel elegáns terítéket varázsolhatsz.

Sara többi kedvencéhez hasonlóan a KASTANIE kollekció is rendelkezik STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal.

Inspiráljanak termékeink és beszerzőink további kedvencei

Lent megtalálod Sara összes kedvencét, lakberendezés kategóriánkban pedig rengeteg további izgalmas textíliát találsz.

Ide kattintva pedig megnézheted beszerzőnk kedvenc ágyneműit is.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?

Hol szárítsunk ruhát télen?