Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

A beszerző kedvenc dekorációs elemei

A beszerző kedvenc dekorációs elemei

Évente kétszer megkérdezzük Tina Nymannt, az egyik lakberendezési szakértőnket a kedvenceiről a JYSK kínálatának legfrissebb elemeit illetően: “Ki szeretném emelni az új bögréinket, melyek ideálisak egy otthonos pillanat megteremtéséhez. Amint pedig elérkeznek a sötétebb és hidegebb hónapok, otthonunk számára elengedhetetlenné válnak a szín és kényelem, ennek érdekében pedig kiválasztottam két olyan darabot, amelyek pontosan ezt kölcsönzik otthonainknak” Kezdi Tina. 

GUSTAV padlóra helyezhető váza

“Kezdjük a GUSTAF-val,” – javasolja Tina, majd folytatja a váza részletes leírásával. “Már egy jóideje rendkívül közkedveltté vált a természet elemeinek az enteriőr különböző dekorációs darabjaival való ötvözése, és ennek a trendnek még koránt sincs vége. Ezzel a kézzel készített megjelenéssel a GUSTAF ennek tökéletes példája.”

Padlóra helyezhető kerámiaváza művirágokkal

 A GUSTAF fehérre mázolt négyszögmintás kerámiaváza egyaránt stílusos szárított- és műnövényekkel, vagy épp dekoratív ágakkal. A GUSTAF tökéletesen illik a TOMAS művirághoz. TOMAS 95 cm hosszúságú, és a tengerpartok és tavak közelében fellelhető díszes pampafű inspirálta.

47 cm-es magasságával a váza nagyszerűen mutat a padlóra helyezve művirágokkal – vagy akár önálló díszítőelemként. Magassága emellett ideálissá teszi, hogy egy komód vagy éjjeliszekrény tetején is jól mutathasson.

Emellett, tekintse meg lakberendezési szakértőnk 3 kedvenc ágyneműjét

SVERRE hygge bögrék

Kerámia kávésbögrék krém és zöld árnyalatban

“Ebben a szezonban több gyönyörű újdonságunk is van az étkészletek kínálatában,” – meséli Tina a második kedvencéről. “Az egyik ezek közül a SVERRE. Egy reaktív mázzal bevont, kerekített formájú bögre. Az asztal megterítésekor pedig a SVERRE számára az OLE szervírozótál tökéletes kiegészítésként szolgálhat.

Kerámia kávésbögrék és szervírozótál krém és zöld árnyalatban

A SVERRE bögrék ideálisak egy nagy csésze kávé vagy tea elfogyasztásához. Egy dekoratív polcra helyezve pedig igazi meghittséget kölcsönöznek otthonunk számára.

PER művirág

Kosár papírból készült művirágokkal

“PER, az új papírból készült művirágunk szintén említést érdemel,” – folytatja Tina az utolsó kedvencével. “Tedd varázslatossá otthonodat az örökké tartó színkavalkáddal. A PER három gyönyörű árnyalatban érhető el: narancssárga, rózsaszín és lila színekben. Mind csokorba szedve, mind önálló dekoratív elemként nagyszerű díszként szolgálhat az otthonod számára.”

Bár hasonlít a szárított virágokra, a PER papírból készült. A PER 40 cm hosszúságú, és a szárában található fémdrónak köszönhetően egyszerűen hajlítható, így pedig kisebb vázákba is tökéletesen beleillik.

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

6 kreatív karácsonyi csomagolási ötlet

Európai karácsonyi hagyományok

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.