Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Skandináv dizájn széles választékkal: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Színes üvegtálak, művirágok, kis falipolc, és Tina Nymann beillesztett képe

A beszerző kedvenc dekorációs elemei

Dátum:

Kategória: Lakberendezés, Inspiráció

Címkék: Lakberendezés, Dekoráció

Néha mindannyiunk otthonában elkel egy kis újdonság. Ennek a frissítésnek nem kell különösebben bonyolultnak vagy drágának lennie.

Tina Nymann 2015 óta a JYSK beszerzője a lakberendezés kategóriában, és a lakberendezés és lakásdekoráció szakértője. Amikor megkérdeztük, melyek a kedvencei az új szezon termékei közül, így válaszolt: “A nem csak egy értelemben vett hosszú tél után azt hiszem, mindenkit felvidít néhány üde színfolt. Ezért saját kezűleg választottam ki három terméket, amelyek igazán feldobják a lakást.”

Művirágok különböző színekben zöld, sárga és szürke kaspóban

“Már egy ideje kerestem a KALLE-hoz hasonló művirágot, úgyhogy igazán felvillanyozott, amikor megláttam a mutatós kis bordó, fehér és sárga virágokat. A cserepük tökéletesen illik a TIM kaspóba, amelyek szintén három különböző színben kaphatók: zöldben, sárgában és szürkében. A két termék együtt színt és életet csempész az otthonodba - és használhatod őket bent, az ablakpárkányon, vagy a nyári időszakban kint, a kerti asztalt is díszíthetik. A KALLE a nyaralóba is tökéletes lehet, mivel egyáltalán nem igényel gondoskodást" - javasolta Tina.

Színes üveg tálak és bögre tálcával és papírtörlő-tartóval

“A JONAS tálak további jó példája ennek a kellemes, színes trendnek, amely jelenleg uralja a lakberendezés világát. Két méretben kaphatóak, 10 és 15 cm-es változatban, és három különböző színben, szürkében, narancssárgában és zöldben. Szerintem a minta egy visszafogott retro hatást ad nekik, ami nagyon tetszik nekem. Ezek a tálak tökéletesek, ha értéket vársz a pénzedért cserébe: szépek, hasznosak és strapabíróak. Az üveg anyagában színezett, így biztonságosan  moshatók mosogatógépben anélkül, hogy elveszítenék a szép színüket. Párosítsd őket az ANDERS bögrékkel a vidám ebédek kedvéért” - mondta Tina.

Kis falipolc bögrével, tállal és művirággal

“A MALIK egy sokoldalú kis fonott falipolc rengeteg lehetőséggel. Csak 35 cm széless, 45 cm magas és 13 cm mély, úgyhogy szinte akárhol elférhet: a fürdőszobában, a konyhában, a kamasz gyerek szobájában vagy a nappaliban, és sokféle célt is szolgálhat. Tárolhatsz rajta arctörlő törülközőket vagy kiállíthatod rajta a kedvenc bögréidet és tálkáidat. Meghitt, otthonos légkört teremt, így egyszerre változatos, praktikus és dekoratív” - mondta végezetül Tina.

Neked melyik termék tetszik a legjobban Tina kedvencei közül? Oszd meg velünk a véleményedet egy hozzászólásban!