Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
nagy váza, padló váza  és üvegváza

Találd meg a megfelelő vázát

A vázák vágott virágokkal gyönyörűek tudnak lenni és a házat otthonná tudják varázsolni. A cserepes növények életet adnak a belső dekorációnak.

Kényeztesd magad vágott virágokkal vagy könnyítsd meg a dolgod és szerezz be művirágokat, amik nem igényelnek gondozást és hosszú távon kifizetődőbbek.

Amikor a megfelelő vázát keresed otthonodba, különböző típusúak között válogathatsz. Tudd meg melyiknek mi az előnye.

Nem áttetsző vagy üvegváza

Az átlátszó váza könnyed megjelenésével kiemeli az életet szépségeit, amit a friss virágok biztosítanak számunkra.

Másrészt egy nem áttetsző váza nagyon praktikus lehet. Nem kell azon aggódnod, hogy a vázában lévő víz zavaros lesz vagy a vízkő lerakódik, hiszen nem látszódik kívülről.

Váza ezüst kinézettel egy könyvespolcon

Magas váza vagy alacsony váza?

Ha padló vázát keresgélsz, válassz olyat, ami legalább 30 cm-nél magasabb, és erőteljes megjelenése van. Így biztos mindig észre fogod venni és nem esel át rajta.

Zöld padló váza és egy kosár párnával

Ha egy olyan vázát keresel, ami ideális asztalra vagy egy polcra, akkor válassz egy alacsonyabbat és könnyedebbet. Kifejezetten az ebédlőasztalra inkább egy kisebb illik, mint egy magasabb, ezáltal kellemesebb beszélgetni a családdal, barátokkal étkezés közben - nem takarja ki vendégeidet.

A vázák szájának formái

 A nagy vázák elérhetőek kisebb szájjal és a kicsi vázák is nagyobb szájjal. Megfontolandó választás előtt, hogy az adott vázában, milyen virágokat szeretnél tartani. Ha egy vagy két szál virágos dekorációt preferálsz, akkor érdemes egy kisebb szájú vázát választani. Ha a vázának széles szája van, akkor néhány virág szomorúan nézhet ki benne.

Virág vázák egy asztalon egy szoborral és három illatos gyertyával

Másrészt, ha van egy nagy virágcsokrod, nehéz lehet beletenni egy vázába, ami szűk szájjal rendelkezik.

Nagy váza művirágokkal


Szín és stílus

Nem kell aggódnod, hogy egy egyedi stílusú szemet gyönyörködtető váza elveszi a figyelmet a virágcsokorról. A virágok mindenképp vonzzák a tekintetet. Egy művészi váza gyönyörű eleme lehet a dekorációdnak, akár virágok nélkül is.


A váza színe nem igazán fontos a felhasznált virágok tekintetében - megegyezhet a kettő vagy kiegészíthetik egymást az eltérő színek is - csak kövesd a saját ízlésed. A virágokkal nem tudsz hibázni.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei