Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Ha te is előnyben részesíted a puha és otthonos kiegészítőket, akkor Sara Højgaard Rasmussen a segítségedre lehet pár ajánlattal. Sara az otthoni textíliák részlegének menedzsere, így hát felkerestük és megkérdeztük a kínálatban található kedvenceivel kapcsolatban. “Nem mást választottam, mint egy juta szőnyeget, egy steppelt plédet és az egyik klasszikus párnánkat, mivel ezek mind harmóniát és meghittséget kölcsönöznek az otthonodnak.”

VALERIANA kockás párnák

Szürke, fehér és kockás párna egy fotelen

“Két új kockás párnát adtunk hozzá a VALERIANA stílusos párnakollekciójához,” – mondja Sara. “A párnák mintázatában a klasszikust ötvözzük a retróval. Emellett pedig egy árnyalatnyi színt is kölcsönöznek a szoba enteriőrjének.”

A VALERIANA párnák huzata 70% pamut és 30% vászon, belül toll töltettel, amely ideális kényelmet biztosít.

SOLSIKKE juta szőnyeg

Juta szőnyeg az ebédlőasztal alatt a konyha-étkező helyiségben

“A SOLSIKKE egy rendkívül strapabíró juta szőnyeg,” – folytatja Sara a második kedvencével a kínálatból. “A rusztikus megjelenés tökéletes kontrasztként szolgál a különféle enteriőröknek: legyen az romantikus, klasszikus, vagy akár modern. A természetes szín a festetlen és fehérítetlen anyagből ered, a régi, szerényebb időket idézve. Én a fedett teraszomonon helyeztem el, hogy otthonosságot és meghittséget kölcsönözzön annak.” A SOLSIKKE növényi rostokból készült, méghozzá kézzel szőtt módon.

SKOVSTJERNE steppelt pléd

Steppelt pléd egy fotelen

“A SKOVSTJERNE egy olyan steppelt pléd, amely valóban visszavisz minket a régi időkbe,” folytatja Sara. “Egyidejűleg hihetetlenül trendi és rendelkezik egy klasszikus megjelenéssel a különféle színes mintázatok által. A piros és kék árnyalatok egy finom egyensúlyban illeszkednek egymáshoz. Az élénk dizájn pedig a tökéletes kiegészítés lehet az otthonod számára,” mondja végezetül Sara.

 

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.