Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Dátum:

Kategória: Lakberendezés

Címkék: lakástextil, Lakberendezés, Nappali, díszpárna

Sara Højgaard Rasmussen a JYSK lakástextil kategóriájának menedzsere, aki a díszpárnákért, szőnyegekért, plédekért és asztalterítőkért felelős. Megkérdeztük őt, hogy mely termékek a kedvencei az idei szezon új termékei közül, és bizony nehezére esett csak hármat kiválasztani.

A MAIGULL steppelt pléd egyenesen a nyárba repít

"A MAIGULL pléd egy nagyon sokoldalú darab, amellett pedig igazán csinos és egyfajta nosztalgiát ébreszt az emberben. Összebújhatsz alatta a vízparton vagy  a parkban vagy használható piknikezéskor is. Még ágytakarónak is kiváló. Ez a steppelt pléd az egyik kedvencem az új szezon termékei közül, a retro hangulata miatt. A színek és a kedves apróvirágos minta az egyszerűbb időket idézi fel."

Ismerd meg a beszerző kedvenc dekorációs elemeit és ágyneműhuzatait is!

Gyerekszőnyegek a tanuláshoz és a játékhoz

"Ez a következő tárgy már megjelent az otthonomban", mondja Sara. "A gyerekszobában sokszor szinte mellbe vágja az embert a sok szín. A gyerekbútorok és játékok sokszor élénk színűek, de a GULMAURE szőnyegek mind visszafogott, kellemes színekben pompáznak, amelyek egy kis harmóniát hoznak a szobába. A szőnyegek mókásak és a fejlődést is segítik, mivel olyan játékokra biztatják a gyerekeket, amelyek a testet és az elmét is edzik. A kisebb gyerekeknek inkább az autós szőnyeg érdekes, a nagyobbaknak már inkább az ábécés szőnyeg és ugróiskola való.


Bársonyos párnák egy kis játékossággal

"Sok új díszpárna megtetszett nekem, úgyhogy itt is hármat fogok kiemelni. Először is, a virág alakú FRESIA két vidám színben, sárgában és rózsaszínben kapható. Mindkettő egy kis frissességet csempész a helyiségbe, de nem túl vad vagy feltűnő. Aki egy kicsit bátrabb vagy vidámabb hangulatra vágyik, annak inkább az ajak formájú KLEMATIS párnát ajánlom, ez tökéletes lehet egy kamaszlány szobájába vagy akár valentin-napi ajándéknak is. Végül, de nem utolsósorban pedig a "you are amazing" ("csodálatos vagy") feliratú AJANIA díszpárnát szeretném bemutatni, amely a 80-as évek hangulatát idézi, de modern köntösben - és hát kinek ne esne jól egy kis mindennapi bátorítás?"

 

Displaying 0 - 0 of 0