Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Dekorációs ötletek az otthonodba: dísztálca, váza, gyertyatartó, és elemes lámpa egy konzolasztalon

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

A JYSK új Nordic Mood kollekciója  július 9-től érhető el áruházainkban és honlapunkon is. A kollekció középpontjában klasszikus Skandináv stílusú termékek kaptak helyet: Határozott körvonalak, kerek formák, és nyugodt hangulatot teremtő színárnyalatok.

A KENT elemes lámpa a kollekció kulcsfontosságú eleme. Egy sokoldalú lámpa három különböző fényerő fokozattal és időzítő funkcióval, így sok különféle igényt ki tud szolgálni. Klasszikus stílusának és egyszerű formatervezésének köszönhetően a KENT lámpa könnyedén beilleszthető bármilyen stílusú dekorációba. Nagyon örülünk annak, hogy a lámpa már bemutatkozott a TikTokon is, ahol virális ismertségre tett szert.

A JESPER dísztálca szokatlan, sokszögű formája egy kis egyediséget visz az otthoni dekorációdba. Önmagában is feltűnő darab, de néhány kiegészítővel igazán stílusos összhatást érhetsz el vele. Kombinálhatod az áttetsző üvegből készült ARN gyertyatartókkal, amelyeknek a struktúrált felülete elegáns, karakteres összhatást biztosít. A JESPER dísztálca és az ARN mécsestartó együtt szép és játékos dekorációt alkotnak.

Dekoráció bármilyen otthonba

Miért ne frissíthetnéd fel otthonod dekorációját egy olyan gyönyörű darabbal, mint a KNUD váza? Lágy vonalainak és bordázott felületének köszönhetően igazán egyedi megjelenésű, és a fényviszonyoktól függően a KNUD váza zöldes és szürkés árnyalatokban játszik. A KNUD biztosan felkelti mindenki figyelmét.

A szoborszerű VIGNIR gyertyatartó önmagában is teljes értékű dizájn elem. Lágy, lekerekített formáival a VIGNIR gyertyatartó bájos, játékos hangulatot teremt, akár asztalra, akár ablakpárkányra kerül.

Otthonod elhanyagolt sarkaiban jó szolgálatot tehet egy IB virágtartó állvány, THORFINN kaspó, és a műnövény BERGUR. A virágtartó állványra nem csak növényeket, hanem kedvenc dekorációidat is rakhatod, és magasra helyezhetsz akár addig a földön elhelyezett tárgyakat is.

Puha textíliák

A teljes összképet harmonizáló utolsó simításként néhány puha textíliát érdemes még beszerezni, például a KALKLOK plédet és FJELLFIOL díszpárnát. Mindkettő a bézs különféle árnyalatait jeleníti meg. Amennyiben extrán kényelmes végeredményt szeretnél az otthonodba, tegyél egy DVERGFAKS díszpárnát is a szobába. A DVERGFAKS egy bűbájos, plüss felületű díszpárna, ami extra textúrát és játékos megjelenést visz bármelyik helyiségbe.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül