Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
romantikus vagy klasszikus stílus

Te a romantikus vagy klasszikus stílust kedveled a nappaliban?

Kellene egy kis inspiráció az étkeződ berendezéséhez? Olvass tovább és bemutatunk neked 2 különböző stílust termékeinkből. Reméljük elnyerik a tetszésed.

Classic Living

Classic Living

 

Ezt az étkezőt a KALBY sorozat bútoraival rendeztük be. Ez egy klasszikus skandináv bútorsorozat, amit az 1950-es évek dán formatervei inspiráltak. A dizájn egyszerű, középpontban a minőség és a funkcionalitás van. Ez a klasszikus formaterv igazán jól felhasználhatóvá teszi ezt a kollekciót, hiszen a legtöbb otthonba könnyen illeszkednek.

Praktikus anyaghasználat

A kollekció két legfontosabb darabja a KALBY tálaló és a KALBY étkezőasztal. A sorozat folttaszító, kezelt és lakkozott felülettel készült. Ez mindig praktikus de különösen jól jön ha kicsi a gyerek, vagy gyakoriak a kávé illetve bor pöttyök a konyhában.

 KALBY - praktikus felület

Lámpák csoportban 

A fehér TONE lámpák könnyed hatást keltenek kerek, csavaros széleikkel. Dekoratőrünk 3 lámpát helyezett el egy csoportban és különböző magasságokban. Ettől egész egyedi less a megjelenésük, mint egy installáció az étkezőben. A TONE lámpák asztali lámpaként is elérhetőek választékunkban.

 TONE lámpák

JYSK Favourites tipp
Díszítsd fel az étkeződet egy szép szőnyeggel. Melegséget visz a helyiségbe és kellemes kontrasztot teremt a fa padlóval és a bútorok fa lábaival. A szőnyeg akkor is jó ötlet, ha az étkező kicsit hűvösebb.


Modern Romance

 Modern Romance

Ez az étkező a a STENLILLE sorozat bútoraival lett megtervezve. A STENLILLE sorozatot az északi fény és a természet ihlette. A romantikus bútordarabok lágy és bensőséges hangulata néhány zöld növénnyel kombinálva egy friss légkört hoz létre. A STENLILLE egy új sorozat a JYSK választékában. Magába foglal egy komódot, étkezőasztalt és étkezőszékeket.

A STENLILLE tömör fából, MDF-ből és kőris furnérből készül. A dizájnt a lekerekített formák és faragott ívek jellemzik. Katrine Kruuse Design Manager szerint: “azzal, hogy a fát fehér színárnyalatokkal keverjük, egy lágy és otthonos hangulatot kapunk”.

Az étkezőszék rendkívül kényelmes, mert az ülés- és a hátrész is párnázott és strapabíró huzattal van bevonva.

STENLILLE szék


Tedd egyedivé a teret egy fali polccal
A falat egy fali polc díszíti, képekkel és apró dekorációs kiegészítőkkel. Egy polccal sokkal személyesebbé varázsolhatod a teret, hiszen a saját ízlésednek megfelelő apróságokkal töltheted meg. Továbbá még egy virágállvány is helyet kapott, amivel beviheted a természetet az otthonodba.

 ILBRO polc

JYSK tipp

Azzal, hogy egy széket helyezel a sarokba, nemcsak egy extra dekorációs felületet nyersz, de egy plusz ülőhelyet is, ha több vendéget vársz.

 LANGDAL szék

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül