Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
LOVE felirat a hálószobában

Romantikus Valentin napi ajándékötletek hölgyeknek

A Valentin nap egymás és a szerelem ünnepléséről szól, és hogy kimutasd a párodnak, mennyire fontos neked. Természetesen a szerelem ne csak ezen a napon van érvényben, de párodnak jól eshet, ha kedveskedsz neki valamivel. Azonban előfordul, hogy nem könnyű valami eredeti ajándékötlettel előállni, főleg, ha minden puskaport ellőttünk karácsonyra. Ezért összeállítottunk egy listát, amik segíthetnek szíved választottjának megajándékozásában.
 

Jobb, mint a virág

Virág helyett még jobb egy virág formájú ALEKSANDER tükör, ami sokkal tovább örömet okoz majd, és amennyiben együtt éltek, közös otthonotokban is elhelyezhetitek.


A mai műnövények már régen túlmutatnak a 80-as évek giccses díszein, főként, ha valaki szereti, ha egy elhervadó virágcsokor helyett valami örök élettartamút kap. A műnövények szépek, rendkívül élethűek, és ezzel is kifejezheted örökké tartó érzelmeidet.


Wellness ajándékok 

Egy pihentető wellness hosszúhétvége komoly összegekbe is kerülhet. De miért ne hozhatnád a wellness hangulatot a saját fürdőtökbe? Pár szép törülköző és kellemes illatos olaj segít megteremteni a nyugodt környezetet.

 


Ötletes otthoni díszek 

"Olyan vagy nekem mint a kincs a szivárvány végén".


A hálószobátokat is feldobhatod pár gyönyörű dekorációval, közös képekkel szép képkeretekben, esetleg néhány nőies kiegészítővel, amit párod biztosan kedvelni fog majd.

 

Tudjon meg többet

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?