Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Anyák napi ajándékok

Legjobb anyák napi ajándékok

Anyák napja azon csodálatos alkalmak egyike, amikor megmutathatod anyukádnak azt, amit amúgy sokszor feleslegesnek tartasz kimutatni, hiszen természetes: mennyire szereted őt és hálás vagy mind azért, amit érted tett és még mindig tesz. Kisgyermekként bizonyára magától értetődőnek vetted, hogy édesanyád főz, mos és mindent feltakarít. Most, hogy már felnőttél, itt az idő, hogy mind ezt megháláld neki! 

 

 

Stílusos kiegészítők

Bizonyosra vesszük, hogy anyukád néha-néha elfárad a házimunkában, így szüksége lehet egy kis kikapcsolódásra. Segíts neki te a lazításban az alábbi ajándékokkal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fürdőszoba az a helyisége a lakásnak, ahol minden ember kicsit maga lehet, vehet egy forró fürdőt és relaxálhat. Ezért is nagyon fontos a megfelelő dekorálás, viszont ezt sokan elfelejtik. Pontosan ezért elég valószínű, hogy anyukádnak még nincsen ezekhez hasonló, színes kiegészítői, amik nem csak a hangulatot dobják fel, de hasznosak is. Legyen szó tároló kosárkáról, törölközőről vagy szappanadagolóról, a fürdőszoba stílusához viszonyítva te is megtalálhatod a megfelelő kiegészítőt, így kellemesebb atmoszférát teremthetsz. 

 

 

Inkább a nappalit dobnád fel?

Azzal egyetértünk, hogy a virág vagy a doboz csokoládé is egy szép gesztus, de ennél jobb ötletünk is van, ha csak az idő rövidsége miatt használnád fel a jó öreg last minute ötleteket. Ehelyett a nappalit vagy az ebédlőt is feldobhatnád díszítőelemekkel. Akár össze is állíthatsz egy kisebb csomagot anyukád izlése alapján, egymáshoz illő figurákkal és díszekkel. Így anyukádnak is megkönnyítheted a dekorálást, hiszen ha nem is passzol minden mindenhez, ettől függetlenül az a pár díszítőelem mindenképp illeni fog egymáshoz.
 

 


És hogy mibe tedd ezeket? Itt kiválaszthatod magát a kosarat és annak megfelelő méretét is:

 

 

 

 

 

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül