100 áruház Magyarországon - Akár 70% kedvezmény

Hamarosan megnyitjuk 100. áruházunkat Magyarországon, ezért szeretnénk megköszönni, hogy részesei voltak eddigi utunknak. Ezt a jelentős mérföldkövet óriási akciókkal koronázzuk meg! Ajánlataink 2024. október 16-tól november 5-ig, a készlet erejéig érvényesek.

A 2024. október 16-án érvényes „MINDEN 100. VÁSÁRLÓNK VISSZANYERI VÁSÁRLÁSA TELJES ÖSSZEGÉT” játék leírását és részvételi szabályzatát megtekintheti az oldal alján.

Válogasson termékkategóriáink nagyszerű ajánlatai közül:
Néhány példa akciós termékeink széles választékából:
Lapozza át legújabb akciós reklámújságunkat:

Online nyereményjáték

100 magyar áruházunkat online nyereményjátékkal is ünnepeljük

Ha három egyforma színű lufit pörget ki, akkor 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát nyerhet! Próbáljon szerencsét minden nap!
Az online nyereményjáték 2024. október 16-22-ig tart.


Áruházi nyereményjáték 2024. október 16

„MINDEN 100. VÁSÁRLÓNK VISSZANYERI VÁSÁRLÁSA TELJES ÖSSZEGÉT”
JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

1. A Játék rövid leírása

Nyerje vissza vásárlása értékét! 2024. október 16. napján vásárló minden 100. vásárlónk JYSK ajándékkártyán visszakapja és levásárolhatja a vásárlásakor kapott nyugtán szereplő teljes összeget bármely JYSK üzletben.

2. A Játékban való részvétel feltételei

2.1 A JYSK Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2233 Ecser. Lars Larsen u. 1.)(a továbbiakban Szervező) által szervezett Játékban (a továbbiakban: Játék) az a 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, aki megfelel a jelen részvételi szabályzatban (a továbbiakban Szabályzat) foglalt feltételeknek (a továbbiakban Játékos). 

2.2 A Játékban való részvételhez bármilyen JYSK termék 2024. október 16. napján bármely magyarországi JYSK áruházban történő vásárlása és az szükséges, hogy a vásárló a vásárolt termékről kiállított nyugta sorszáma alapján, országosan az aznapi mindenkori 100. vásárló legyen. A Játékban az interneten keresztül történő (online) vásárlások, illetve az annak során kapott nyugták nem vesznek részt.

2.3 A Játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:

(a) a JYSK cégcsoport alkalmazottai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pont.);

(b) vállalkozások (Ptk. 8:1. § (1) bek. 4. pont);

(c) 18. életévüket be nem töltött természetes személyek.

3. A Játék részletes leírása

3.1. 2024. október 16. napján az ország összes JYSK üzletében országos szinten minden 100. vásárló visszanyeri vásárlása teljes összegét. 

3.2. A 2024. október 16. napi vásárlásokat országos szinten összesítjük 2024. október 17. napján az előző napi pénztárjelentések alapján, majd így állapítjuk meg minden 100. nyugta sorszámát.

3.3. A nyertes nyugtaszámokat, 2024. október 18. napján 08:00 órától, minden JYSK áruházban és a www.JYSK.hu weboldalon tesszük közzé.

3.4. A nyertes sorszámú nyugta tulajdonosa legkésőbb 2024.10.29. napjáig az adott üzlet zárási időpontjáig tudja beváltani JYSK ajándékkártyára a nyertes nyugta szerinti összeget bármely JYSK üzletben az eredeti nyugta felmutatásával. A JYSK ajándékkártya kiállításához az eredeti nyugta bemutatása szükséges, így kérjük, azokat gondosan őrizzék meg. Másolt, sérült, szakadt stb. nyugta nem váltható be. 2024.10.29. napján az üzletek zárását követően és a későbbiekben sincsen már nincs lehetőség a nyertes nyugták beváltására, a Játékos elveszíti jogosultságát.

3.5. A nyertes nyugta szerinti értéket JYSK ajándékkártyán lehet levásárolni a www.JYSK.hu weboldalon közölt JYSK ajándékkártya általános szerződési feltételei alapján.

3.6. A nyugta szerinti összeget készpénzre nem váltjuk át, az kizárólag a JYSK üzletek árukészletébe tartozó termékekre vásárolható le. 

3.7. A nyugtát kizárólag annak nyertese jogosult felhasználni. A nyertes nyugta nem ruházható át, nem ajándékozható el.

4. Felvételek, adatkezelés

4.1. Tekintettel arra, hogy a Játékban való részvételhez semmilyen kupon, sorsjegy stb. leadása vagy egyéb személyi adatokat is tartalmazó nyilatkozat kitöltése nem szükséges, így a Játékkal kapcsolatban a Játékban résztvevő személyek személyi és semmilyen egyéb adatai nem kerülnek semmilyen formában rögzítésre, tárolásra.

5. Egyéb rendelkezések

5.1. Amennyiben a jelen Részvételi szabályzat egyes rendelkezései érvénytelenek lennének, ez nem érinti a Részvételi szabályzat egyéb részeinek az érvényességét. Ez esetben a Részvételi szabályzat érvénytelen rendelkezése helyére a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó és hatályos kikötése lép.

5.2. Jelen Részvételi Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok rendelkezései az irányadók.

A játékszabályzat megtalálható a www.JYSK.hu weboldalon.

Budapest, 2024.10.09.

Szervező

A nyertes nyugtaszámokat ide kattintva tekintheti meg.