Kényelmes kanapé és sarokkanapé a nappaliba

A kanapé a nappali központi eleme, amire leülünk a családdal vagy barátainkkal beszélgetni, kikapcsolódni, tévét nézni. Éppen ezért fontos, hogy a kanapé kényelmes legyen, és mindenki elférjen rajta. A JYSK választékában számos különféle színű és stílusú kanapé, sarokkanapé, L alakú kanapé és U alakú kanapé is megtalálható többféle méretben. A standard méreteken kívül, mint a 2-személyes kanapé és 3-személyes kanapé, kapható nagyobb, 5-6 személyes kanapé is. Bizonyos modelleinkből többféle méret is elérhető, így azokból stílusos beltéri ülőgarnitúra is összeállítható. Saját ízlésétől függően, szürke, krémszínű, fekete, és egyéb színes szövet és műbőr kanapék és sarokkanapék közül válogathat, amelyek mind kényelmes, szivaccsal párnázott háttámlával és karfával, valamint habszivacs vagy rugós ülőfelülettel rendelkeznek. Fedezze fel kanapé és sarokkanapé választékunkat, és találja meg az otthonába illő darabot!

JYSK kanapé a kényelmes kikapcsolódáshoz

A kanapé nagyon fontos bútordarab, hiszen többek között megpihenhet rajta egy nehéz munkanap után, kikapcsolódhat egy jó könyv társaságában, vagy megnézhet egy jó filmet a barátaival és a családjával. A JYSK-nél többféle kialakítású, színű és anyagú kanapékat talál, így lehetősége van arra, hogy nappaliját pontosan úgy rendezze be, ahogyan szeretné.

Ha kevés hely áll rendelkezésére, vagy nincs szüksége nagy kanapéra, akkor egy egyszerű 2-személyes vagy 3-személyes kanapé elegendő lehet. Számos kanapénk elérhető kétféle méretben, valamint hozzájuk illő fotelt is biztosan talál, így ezekből stílusos ülőgarnitúra is kialakítható. Ha nagyban gondolkodik, mert több ülőhelyre van szüksége, egy L alakú kanapé vagy U alakú kanapé elegendő helyet fog biztosítani a családtagok és vendégek számára. Ha szeretne fekvőfotel részt is, számos fekvőfoteles sarokkanapé közül választhat. A különféle modellekből hangulatos, otthonos teret alakíthat ki a nappaliban. Igényei szerint választhat élénk színű darabokat, de akár letisztultabb, sötétebb tónusú kanapékat is. Ha egyedi megoldásra vágyik, összeállíthatja bútorát az elemes kanapé moduljaiból is.

Kanapéink habszivacs töltete optimális kényelmet nyújt, néhány szép díszpárnával és puha pléddel kiegészítve pedig már minden készen áll a pihenéshez.

Ápolás és karbantartás

Nem számít, milyen kanapéja van - például szövet vagy bőr -, érdemes gondoskodnia annak ápolásáról, hogy bútora hosszú ideig szép maradhasson. A bőr kanapék egyszerűen tisztíthatóak egy nedves ruha segítségével, amennyiben viszont szövetről van szó, érdemes lehet beruháznia egy szövettisztítóra, amely ideális a víz- és olajalapú foltok eltávolítására. A szövettisztító nem tartalmaz fehérítőt, és szőnyegeken és más textíliákon is alkalmazható. Amennyiben kanapéja falábakkal rendelkezik, a faolaj segíthet a foltok és a fa elhasználódása elleni védelemben. A faolaj terpentinmentes, ennek köszönhetően pedig beltérben is használható.