Kanapé a JYSK-ben: minőség megfizethető áron

A kanapé a nappali szoba egyik fókuszpontja, ez lehet a kedvenc bútorunk ahol több időt tölthetünk családdal és barátainkkal, vagy pihenhetünk a TV előtt. A kanapék vagy sarokkanapék különféle stílusokban és huzatokkal kaphatók. A JYSK-nél számos ülőgarnitúra típus közül választhat: 2-személyes kanapé, 3-személyes kanapé, ülőgarnitúra szett, sarokkanapé vagy fekvőkanapé. Akár a szövet huzatú kanapét, akár a textilbőrből készült kanapét részesíti előnyben, a JYSK-ben megtalálja. Fedezze fel a kanapéhoz illő díszpárnákat és stílusos dohányzóasztal választékunkat is a tökéletes összkép és kényelem elérése érdekében.

  Nappali - Kanapék

  Ülőgarnitúra 2-részes EGENSE sötétszürke
  209900 Ft/szett
  249800 /szett
  Megtakarítás 15%
  Csak online
  Ülőgarnitúra GEDVED 2 részes szürke
  269900 Ft/szett
  339800 /szett
  Megtakarítás 20%

  JYSK kanapé a kényelmes pihenésért

  A kanapé a nappalik állandó szereplője. Kedvenc ülőgarnitúráján vagy sarokkanapéján lazíthat a fárasztó munka után, leheverhet olvasni, vagy megnézhet egy jó filmet barátaival, családjával.

  A JYSK gazdag kanapéválasztékának köszönhetően megvalósíthatja elképzeléseit a nappaliban. A JYSK kanapé típusai között szerepelnek:

  • Kétszemélyes kanapék
  • Háromszemélyes kanapék
  • Sarokkanapék
  • Fekvőfoteles kanapék
  • Elemes kanapék

  A különféle modellekből saját meghitt sarkot alakíthat ki a nappaliban. Változatos színek és anyagok, például szövet vagy bőrutánzat közül választva teremtheti meg a nappaliban a kívánt hangulatot.

  Például az élénk színű két- és háromszemélyes sarokülő bútorok segítségével kellemes családi sarkot alakíthat ki, de sötétebb tónusú, fekvőfoteles kanapét is választhat, amelyre a lábát is felteheti. Ha pedig egyedi megoldásra vágyik, összeállíthatja azt az elemes kanapé moduljaiból.

  Kanapéink habszivacs töltete optimális kényelmet nyújt, egy mutatós pléddel pedig már minden készen áll a tökéletes lazításhoz.