Kanapé a JYSK-ben: minőség megfizethető áron

A kanapé a nappali egyik központi eleme, ahol összegyűlünk a családdal vagy barátokkal, esetleg egyedül bekuckózunk a tévé elé. A JYSK választékában számos különböző stílusú, színű, anyagú és funkciójú kanapét talál, legyen szó hagyományos 2- vagy 3-személyes kanapéról, ülőgarnitúra szettről, sarok- vagy fekvőkanapéról, esetleg kanapéágyról. Egészítse ki kanapéját egy hozzáillő fotellel, dohányzóasztallal vagy különféle dekorációs elemekkel, például díszpárnákkal és pléddel a tökéletes összkép és kényelem érdekében. Fedezze fel kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

68 termékek
  68 termékek

  JYSK kanapé a kényelmes pihenésért

  A kanapé a nappali egyik alapdarabja. Itt pihenhet egy nehéz munkanap után, kikapcsolódhat egy jó könyv társaságában, vagy élvezhet egy jó filmet a barátokkal és a családdal. A JYSK-nél többféle kialakításban, színben és anyagból találhat kanapékat, így lehetősége van arra, hogy nappaliját pontosan úgy alakítsa ki, ahogyan szeretné. 

  A JYSK széles kanapéválasztékának köszönhetően egyszerűen megvalósíthatja elképzeléseit a nappaliban. A JYSK kanapé típusai között szerepelnek:

  • Kétszemélyes kanapék
  • Háromszemélyes kanapék
  • Sarokkanapék
  • Fekvőfoteles kanapék
  • Elemes kanapék

  A különféle modellekből hangulatos, otthonos teret alakíthat ki a nappaliban. Igényei szerint választhat élénk színű darabokat, de akár letisztultabb, sötétebb tónusú kanapékat is. Ha egyedi megoldásra vágyik, összeállíthatja bútorát az elemes kanapé moduljaiból.

  Kanapéink habszivacs töltete optimális kényelmet nyújt, néhány szép díszpárnával és kényelmes pléddel kiegészítve pedig már minden készen áll a pihenéshez.

  Ápolás és karbantartás

  Nem számít, milyen kanapéja van - például szövet vagy bőr -, érdemes gondoskodnia annak ápolásáról, hogy bútora hosszú ideig szép maradhasson. A bőr kanapék egyszerűen tisztíthatóak egy nedves ruha segítségével, amennyiben viszont szövetről van szó, érdemes lehet beruháznia egy szövettisztítóra, amely ideális a víz- és olajalapú foltok eltávolítására. A szövettisztító nem tartalmaz fehérítőt, és szőnyegeken és más textíliákon is alkalmazható. Amennyiben kanapéja falábakkal rendelkezik, a faolaj segíthet a foltok és a fa elhasználódása elleni védelemben. A faolaj terpentinmentes, ennek köszönhetően pedig beltérben is használható.