Stabil napernyőtalpak kicsi és nagy napernyőkhöz

A kisebb és nagyobb napernyők biztonságos használatának és stabilitásának érdekében megfelelő méretű napernyőtalpba szükséges azokat beállítani. A JYSK-nél kicsi napernyőkhöz tervezett, vízzel feltöltendő műanyag talpat, és nagyobb méretű napernyőkhöz való, cementből vagy gránitból készült nehéz, akár 40 kg súlyú talpat is talál. Mivel a talpak nagy súlyukból és formájukból adódóan nehezen mozgathatóak, ezért kapható belőlük kerekekkel felszerelt, gurulós és foganytúval ellátott változat is, amit szükség esetén nagyobb erőlködés vagy emelgetés nélkül is el tud mozdítani a kert vagy terasz egyik végéből a másikba. Tekintse meg napernyőtalp választékunkat áruházainkban vagy online, és találja meg a napernyőjéhez tökéletesen illő darabot.

5 termékek
  5 termékek

  Milyen fajta és milyen súlyú napernyőtalpat válasszak?

  A megfelelő napernyőtalp kiválasztása elsősorban a napernyő típusától és méretétől függ. Minél magasabb és nagyobb átmérőjű az ernyő, annál nehezebb súlyú talpat kell vásárolni hozzá a megfelelő stabilitás érdekében, mert elég nehéz és stabil talp nélkül már egy kisebb szél is felboríthatja a napernyőt. A napernyő rúdjának átmérője is meghatározó tényező, ezért jó ha tudja, hogy az egyes talpak adatai között fel van tüntetve, hogy milyen vastagságú napernyőrudakkal kompatibilis.

  • Műanyag napernyőtalpunk 12 literes. Önmagában szinte nincs is súlya, így utazás vagy strandolás esetén is könnyen szállítható, a helyszínen pedig vízzel vagy homokkal is megtölthető, amit követően egy kisméretű napernyő beleállítható.
  • Gránitból vagy cementből készült napernyő talpaink többféle súlyban is kaphatóak. Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy milyen nehéz legyen a napernyő talpa a napernyőhöz képest, de minél nagyobb a napernyő, annál nehezebb talpat ajánlott hozzá vásárolni.

  A napernyőtalp kiválasztásakor érdemes figyelembe venni azt is, hogy a napernyőt egy védett, szélcsendes sarokban, vagy a kert közepén, a szélnek jobban kitett területen szeretné elhelyezni. Vegye figyelembe azt is, hogy nem minden napernyőtalp fagyálló, ezért a téli hidegben be kell vinni a házba. Kínálatunkban elérhetőek kerekekkel és fogantyúval felszerelt modellek is, amelyeket ezáltal lényegesen könnyebb mozgatni.