Praktikus pumpák felfújható matracokhoz

Akármekkora felfújható matracról is van szó, a JYSK-nél elérhető olyan kézi pumpa, lábpumpa és elektromos pumpa, amely kültéren és beltéren is használható, és amivel könnyedén, hosszas küzdelem nélkül, pillanatok alatt megtöltheti levegővel a matracot. A kínálatunkban szereplő pumpák több különböző, cserélhető szelepadapterrel vannak ellátva, így szinte biztos, hogy illeszkedni fognak a gumimatrac szelepébe. Elektromos pumpáink otthoni hálózatról és szivargyújtós kimenetről is működtethetőek, így készen állhat akár fesztiválra, strandra vagy kempingezésre is anélkül, hogy aggódnia kéne a konnektor keresése miatt. Válogasson kényelmesen használható, praktikus pumpáink közül, és vásárolja meg az önnek megfelelő modellt áruházainkban vagy weboldalunkon!

A pumpa a kirándulások, fesztiválok és ottalvós bulik hőse

Ha gyakran szeret kempingezni vagy részt venni fesztiválokon, akkor valószínűleg szüksége lesz egy vagy több kényelmes, jó minőségű felfújható matracra, hogy rendesen kipihenhesse magát akkor is, ha éppen nem otthon, a saját ágyában tölti az éjszakát. Akkor is érdemes beszereznie néhány darabot, ha otthonában rendszeresen fogad vendégeket, akik ott töltik az éjszakát is, de nincs állandó vendégágya előkészítve. Ilyen esetekben megfelelő eszköz hiányában fárasztó és hosszadalmas folyamat megfelelő mennyiségű levegőt juttatni a felfújható matracok belsejébe.
Itt jönnek képbe a praktikus, könnyen használható pumpák, amelyekkel gyorsan és könnyen tudja felfújni az összes matracot, így ön vagy vendégei időben álomra tudják hajtani fejüket. Választhat manuális, kézzel vagy lábbal működtethető modellek közül, vagy vásárolhat elektromos pumpát, amit az otthoni hálózatról és autójának szivargyújtó kimenetéről is tud működtetni. Bármelyik pumpát is választja, biztos lehet benne, hogy egy praktikus és jól használható kiegészítővel gazdagodik.