Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Egyszerű skandináv vonalvezetésű íróasztal.
Stílusos és modern irodabútorok.
Minimalista dizájn, maximális minőség.

Dolgozószoba - Író-/számgépasztalok

 
Íróasztal ABBETVED tölgy/fehér
 
Íróasztal ABBETVED tölgy/fekete
 
Íróasztal MORUD lakk fenyő
Íróasztal MORUD lakk fenyő
KAMPÁNY
 
Íróasztal VEDDE 53x120 tölgy
Íróasztal VEDDE 53x120 tölgy
KAMPÁNY

Íróasztalok elegendő hellyel

Előfordult már, hogy otthonában nem talált helyet papírjai rendezéséhez, a számlák elintézéséhez vagy otthoni munkájához? A megfelelő irodabútor, például íróasztal kiválasztásával ideális munkakörülményeket biztosíthat dolgozószobájában. Nem kell lemondania a stílusról sem, hiszen a JYSK választékában dizájnos, skandináv formaterveket talál.

Az íróasztal a dolgozószoba legfontosabb bútordarabja. A JYSK kínálatában különféle számítógépasztalok, méretek, színek és anyagok széles választékát találja a viszonylag egyszerű számítógépasztaloktól az íróasztalt, fiókokat, polcokat és felső részt magukban foglaló komplex megoldásokig. Az utóbbi azok számára praktikus, akik külön helyet igényelnek a háztartási és a személyes mappák számára, illetve fiókokat a nyomtatópapír, tollak és ceruzák elhelyezésére.

A JYSK kínálatában a következő anyagú és felületű íróasztalok szerepelnek:

  • Magasfényű fehér
  • Olajjal kezelt tölgy
  • Bükk
  • Lakkozott
  • Fém és üveg

Diákok számára is kínálunk íróasztalokat, akiknek rengeteg helyre van szükségük könyveik, mappáik, jegyzeteik elhelyezésére. Az íróasztalhoz olyan irodaszéket ajánlunk, amely optimális támaszt nyújt a hátnak, amikor az ember hajnalok hajnalán még mindig a feladatain dolgozik. 

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard