Kerti kényelem a JYSK ülőgarnitúrájával - kerti bútorok

A nyár a pihenés és a szabadban töltött hosszú napok időszaka, ezért érdemes lehet kiköltöztetni a kertbe a nappali kényelmét egy kellemes ülőgarnitúra, esetleg sarokgarnitúra formájában. A kerti ülőgarnitúra ideális megoldás a stílusos, meghitt környezet létrehozására a nyár esti lazításhoz.

Különféle méretű és színű, minden ízlésnek megfelelő kerti ülőgarnitúráinkkal legsajátabb egyéniségét is kifejezheti. Megpróbálhat például napozóágyak, kerti bútor szettek, kanapék és alacsony asztalok kombinálásával könnyed légkört teremteni a teraszon.

A JYSK kerti ülőgarnitúráinak modelljei fém, például alumínium vagy acél, és kézzel szőtt műanyag kombinációjából készülnek. Minden garnitúra tartalmaz kopásálló huzattal ellátott tartós díszpárnákat, amelyek kényelmessé teszik az ülést a karbantartást nem igénylő, időjárásálló bútordarabokon.

A JYSK ülőgarnitúrái vagy sarokülői a legtöbbször a kerti teraszon, esetleg balkonon vagy akár erkélyen kapnak helyet, de melegházban, hallban, nagyobb nappaliban és hasonló környezetekben is jól használhatók.

  Kert - Ülőgarnitúrák

  Ülőgarnitúra VEBBESTRUP 5-személyes natúr
  250000 Ft/szett
  369900 /szett
  Megtakarítás 32%
  A készlet erejéig
  Csak online

  Sokféle anyagból készült kerti ülőgarnitúra

  A kerti ülőgarnitúra nagy bútorokból áll, és gyakran egész évben a szabadban van, hacsak nincs elegendő hely a télen szárazon és melegen tárolni. Ezért mérlegelnie kell, milyen anyagból választja ki a kerti bútorait. A JYSK-nél különböző anyagok közül választhat:

  • Polirattan / fonott - tömör, mesterséges anyag, amely szinte karbantartást nem igényel. Csak vízzel és szappannal kell tisztítani, vagy kiporszívózhatja
  • Mesterséges fa - időjárásálló és egész évben szabadon állhat
  • Alumínium - rozsdamentes anyag. Sokba telik, mire rozsdásodik, mindenesetre vigyázni kell rá
  • Műanyag  - egész évben kint állhat, és nem kell a takarításához, mint egy nedves kendő
  • Keményfa - fából készült kerti bútorok éves karbantartást igényelnek olajjal, hogy megőrizzék a szép megjelenést és egyben megakadályozzák a fa kiszáradását és megrepedezését.

  Attól függően, hogy milyen anyagú garnitúrát választ, a JYSK ülőgarnitúrái fekete, szürke és natúr színben kaphatók. Ne felejtsen el új, puha kerti párnákat vásárolni kerti bútoraihoz, hogy elérje a legjobb ülőkomfortot. Ha gondoskodni szeretne a párnáiról, vásároljon hozzá egy tárolódobozt.

  Kerti bútorok megtisztítása az algától

  Algásodik a kültéri bútor? A csúf zöldes foltok nem igazán teszik hívogatóvá a kerti pihenőhelyet. Az alga eltávolítása több módon is lehetséges:

  • kefével és vízzel
  • ételecettel
  • algairtó szerrel

  (Ezek bármilyen alapanyagból készült kerti bútoron alkalmazhatók.)