Kerti kényelem a JYSK ülőgarnitúrájával

A nyár a pihenés és a szabadban töltött hosszú napok időszaka, ezért érdemes lehet kiköltöztetni a kertbe a nappali kényelmét egy kellemes ülőgarnitúra formájában. A kerti ülőgarnitúra ideális megoldás a stílusos, meghitt környezet létrehozására a nyár esti lazításhoz.

Különféle méretű és színű, minden ízlésnek megfelelő kerti ülőgarnitúráinkkal legsajátabb egyéniségét is kifejezheti. Megpróbálhat például napozóágyak, kanapék és alacsony asztalok kombinálásával könnyed légkört teremteni a teraszon.

A JYSK kerti ülőgarnitúráinak modelljei fém, például alumínium vagy acél, és kézzel szőtt műanyag kombinációjából készülnek. Minden garnitúra tartalmaz kopásálló huzattal ellátott tartós díszpárnákat, amelyek kényelmessé teszik az ülést a karbantartást nem igénylő, időjárásálló bútordarabokon.

A JYSK ülőgarnitúrái vagy sarokülői a legtöbbször a kerti teraszon kapnak helyet, de melegházban, hallban, nagyobb nappaliban és hasonló környezetekben is jól használhatók.

  Kerti bútorok megtisztítása az algától

  Algásodik a kültéri bútor? A csúf zöldes foltok nem igazán teszik hívogatóvá a kerti pihenőhelyet. Az alga eltávolítása több módon is lehetséges:

  • kefével és vízzel
  • ételecettel
  • algairtó szerrel

  (Ezek bármilyen alapanyagból készült kerti bútoron alkalmazhatók.)