Sokoldalú kerti padok a teraszra és a kertbe

Egy kerti pad vagy sörpad praktikus kiegészítő kertjébe vagy teraszára, mert nem csak hangulatos kiülő alakítható ki vele a kertben, de használható a kerti asztal mellett is a székek helyett, amellyel szükség esetén helyet is spórolhat. Ezen felül plusz ülőhelyeket biztosíthat vele egy grillpartin, vagy az önhöz látogató barátok és családtagok számára. Egy kerti pad általában kétszemélyes vagy háromszemélyes. A JYSK-nél kerti padok széles választékát találja különböző anyagokból, mint fa, műrattan és alumínium. Kialakításuk szerint egyaránt vásárolhat nálunk háttámlás és karfával rendelkező, vagy egyszerű, könnyen mozgatható modelleket is. A JYSK-nél könnyen talál olyan padot, amely megfelel az igényeinek és illik a többi kerti bútorához.

9 termékek
  9 termékek

  Milyen anyagú kültéri padot válasszon?

  A JYSK-nél a legtöbb kerti pad alumínium és/vagy acél vázzal rendelkezik, az ülés és a háttámla anyaga pedig változó. Számos előnnyel járhat, ha karbantartást nem igénylő anyagú kerti padot választ, mint például az időjárásálló műrattan vagy polyrattan, illetve műfa. Ezek a padok még a telet és a szélsőséges időjárást is kibírják a szabadban. Amennyiben inkább egy keményfa kerti padot szeretne, tartsa szem előtt, hogy a fa minőségének és szépségének megőrzése érdekében a fapadot szükséges rendszeresen keményfa ápoló olajjal kezelni, illetve a hideg és nedves téli időszakban le kell takarni, vagy védett helyen elhelyezni. Megfelelő kezelés esetén viszont nagyon hosszú időn keresztül kertje vagy terasza éke lehet egy szép, fából készült pad.

  Ideális hely a pihenéshez és kikapcsolódáshoz

  Bármilyen – klasszikus vagy modern – kert alapeleme a kerti pad. Még a legapróbb telken is általában van hely egy kis szabadtéri padnak, amelyen megpihenve élvezheti a kilátást.

  A kert tervezése során érdemes többféle kiülésre alkalmas területet is létrehozni. Gondolja át, hogy milyen különböző módokon szeretné használni a kertet, és fontolja meg, hogy egy napsütötte helyet szeretne-e inkább a reggeli kávézáshoz, vagy egy árnyékos lugast a forró, napsütötte délutánokra. Több különféle ülőalkalmatossággal kihozhatja kertjéből a maximumot.

  A kerti pad sokoldalú megoldás bármilyen célra, mert használható étkezések során az asztal mellett, vagy a tábortűz körüli beszélgetések és szalonnasütések alkalmával is. A kert egy eldugott zugában két virágos bokor között pedig igazi romantikus kis búvóhely alakítható ki vele.