Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Alvás Hét | Akár 60% kedvezmény!

A kerek kerti asztalok előnyei

A kerek kerti asztalok előnyei

Sokan úgy vélekednek, hogy a beszélgetés jobb és természetesebb egy kerek asztal körül. Ez abban az esetben is igaz, ha a kerti asztalokat nézzük. A kellemes beszélgetés csak egy előnye a kerek asztaloknak a sok közül - ebben a blogban többet megtudhatsz róluk. 

Kerek kerti asztalok kis helyen

A kerti asztal méretének passzolnia kell az erkélyed méretéhez. Ha nem rendelkezel sok hellyel, akkor egy kerek asztal jobb megoldás lehet egy szögletes asztallal szemben. Ha egy olyan erkélyre szeretnél asztalt, ami mellett a forgalom is nagy az utcán, akkor is megfelelő megoldás lehet a kerek asztal. A formája és a lekerekített sarkai megkönnyítik a közlekedést az asztal körül.  

A vendégeiddel együtt közelebb fogtok ülni egymáshoz, ezzel is megkönnyítve a helyzetet, hogy mindenki be tudjon kapcsolódni a beszélgetésbe. A SANDVIG kerti asztal átmérője 120 cm és 74 cm magas. Aluminium kerettel rendelkezik, az asztallap pedig fűfából van. 

Kerek kerti asztal szürke székekkel


A megfelelő méretű asztal kiválasztása attól is függ, hogy hányan vagytok a családban vagy hány vendéget hívsz meg magadhoz. A RANGSTRUP kerti asztal elérhető kettő különböző méretben:  110 cm vagy 130 cm átmérőjű méretben. A magassága mindkettőnek ugyanolyan: 74 cm. Az asztallap vagy natúr színben vagy feketében létezik és vagy fehér vagy aluminium lábakkal kapható.

Kerek kerti asztal kerti székekkel

Talpas kerti asztal

Egy kerti asztal középen egy talpazaton még több előnnyel rendelkezik. Nem kell a székek elhelyezésével szenvedned a lábak miatt és egy sokkal modernebb dizájn is érsz el vele. A FAGERNES talpas kerti asztalnak az átmérője 110 cm és 75 cm magas. A kerete acélból, az asztallap pedig cemetből van.

Talpas kerek asztal négy kerti székkel


Most már mindent tudsz, amire szükséged van ahhoz, hogy felkészülj a meleg estékre egy kellemes vacsora mellett. A JYSK mindenkinek kellemes nyarat kíván.

 

Tudjon meg többet

Kültéri karácsonyi világítás biztonsági tippek

Fény az éjszakában: kerti világítási ötletek

Kerti dekorációs ötletek, amelyek meghosszabbítják a nyarat

Kültéri mozgás gyerekek és felnőttek számára

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.