Keresse meg új kerti bútorát a JYSK kínálatában

Kerti bútor szettek a 2020-as tavaszi/nyári trendek újdonságaival. A nyár egyet jelent a szabadban töltött hosszú napokkal. Sokaknak az étkezés is jobban esik odakint, ennek kényelme azonban csak minőségi kerti bútorral biztosítható. Régi kerti asztala és székei cserét igényelnek? Akkor irány a JYSK, ahol kerti bútorok nagy választéka várja! Kínálatunkban a kerti bútor garnitúrák mellett kávéházi és ülőgarnitúrákat is talál. Kerti bútor garnitúráink sokféle anyagból készülnek, amelyek között megtalálható a fa, az alumínium, az acél, a fonott anyag és a műfa.

Kerti bútoraink között számos modell nem igényel karbantartást, például a műfából készült darabok. De akkor sem lesz sok gondja a karbantartással, ha hagyományos, fából készült kerti bútor garnitúrát választ. Egyszerű karbantartási tippjeink segítségével gyorsan beletanulhat a teendőkbe.

A JYSK fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. Kerti bútoraink túlnyomó része FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy fenntartható erdőgazdaságban termelt fából készült.

Mindig várjuk egy jó kerti bútor ajánlattal. 

Kerti bútor szettek - Artwood/fém/petán

Kerti bútor szettek - Fém/petán

Kerti bútor szettek - Kávéházi