Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
BLACK FRIDAY

Már nagyon várjuk a 2024-es Black Fridayt

A JYSK-nél a Black Friday minden évben fontos esemény. Már nagyon várjuk, hogy üdvözölhessük önt áruházainkban és honlapunkon az év legnagyobb akcióival.

Várjuk a Black Friday alatt

A Black Friday a nagy vásárlások napja. Az ünnep hagyománya Amerikából ered, és minden évben a Hálaadás utáni napra esik. A név Philadelphiából származik, és eredetileg a boltokat elözönlő tömegekre utalt. A nap hagyományosan a karácsony előtti bevásárlás kezdetét is jelenti, így ezen a napon az üzletek különleges leárazásokat tartanak és rendkívüli ajánlatokkal várják a vásárlókat. A nagyszerű ajánlatok miatt 2024-ben is kézenfekvő a Black Friday idején intézni a karácsonyi ajándékok vásárlását - így nem kell olyan sokat aggódni az ajándékok beszerzése miatt, és még pénzt is megtakaríthatunk. 

Milyen termékeket vásároljon a Black Friday alatt?

Különleges ajánlataink különböző termékek egész skálájára vonakoznak; akár Ön vágyik egy kis extra kényelemre, akár szeretteinek keres ajándékot, nálunk biztosan talál kedvező ajánlatot valamire, ami éppen megfelel. A karácsonyi bevásárlás mellett a Black Friday arra is remek lehetőség, hogy felfrissítse az otthonát.  Egy új törölközőre van szükség, vagy esetleg elkelne néhány új lepedő a hálószobába?  A JYSK különleges akciói tökéletes alkalmat kínálnak egy költséghatékony bevásárlásra - és mivel egy kis luxus sosem árt meg a hétköznapokban, Ön akár meg is lepheti magát egy kényelmes fürdőköntössel vagy kellemes illóolajokkal.

Már jó ideje szeretné átrendezni az otthonát? Egy új kanapéról álmodik a nappaliba, egy új gardróbszekrényre, vagy egy új ágy kellene a hálószobába? A Black Friday ideális nap az álmok valóra váltására!  Az akciós időszakban olcsón hozzájuthat olyan termékekhez is, amelyek máskor nagyobb beruházást jelentenének. Ha új ágyat tervez vásárolni, kiváló ötlet a vásárlást a Black Friday idején intézni. Ha még nem döntötte el, milyen ágyat szeretne, olvassa el ágy útmutatónkat itt, vagy kérdezze meg hozzáértő és segítőkész munkatársainkat a legközelebbi JYSK áruházban. Ugyanez a párnákra és paplanokra is vonatkozik. A Black Friday alatt rengeteg nagyszerű ajánlattal jelentkezünk majd, úgyhogy érdemes előre tájékozódni a legjobb termékekről. Ha segítsége van szüksége a döntésben, paplan útmutatónk és párna kalauzunk is rendelkezésére áll. A Black Friday idején rengeteg különleges akcióval várjuk majd - ha szeretne egy kis fényt és otthonos melegséget csempészni a téli éjszakákba, akkor is érdemes lesz ekkor ellátogatni hozzánk. A kültéri fénydíszek, például világító fák és fényfüzérek kellemesebbé teszik a hangulatot a ház körül - így a kinti sötétség helyett ünnepi ragyogás fogadja majd minden este. Ha esetleg Ön a karácsonyi dekorációt szeretné idejekorán beszerezni, a Black Friday ajánlataink erre is tökéletes alkalmat kínálhatnak: hangulatos és modern dekorációkkal várjuk Önt - mert, ha valamikor, hát idén jól jön majd a karácsony melegsége és öröme. 

Készüljön fel a legnagyobb bevásárlások napjára

Persze nem maradhat említés nélkül, hogy a különleges Black Friday akciókra mindig nagy az érdeklődés, így Önnek sem árt előre felkészülni, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a nagy vásárlások napjából. Ha biztosan szeretné megragadni a legjobb ajánlatokat a 2024-es Black Friday idején, érdemes megismerkedni a választékkal, még mielőtt elindul vásárolni. Így gyorsabban és könnyebben megtalálhatja a kiválasztott termékeket.

Ezen az oldalon megnézheti majd 2024-es Black Friday ajánlatainkat. A különleges ajánlatokat tartalmazó reklámújságunkat már három nappal előre felfedjük, így Önnek is könnyebb megterveznie a bevásárlókörutat. 

Kísérje figyelemmel ezt az oldalt, vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre:

Iratkozzon fel a hírlevélre itt 

A Black Friday megünneplése online és az áruházakban

Várjuk Önt a 2024-es Black Friday akciókkal itt, a JYSK.hu weboldalon és minden JYSK áruházunkban is!

Az online bevásárlás előnye, hogy hálószobája kényelméből elintézheti az egész Black Friday bevásárlókörutat. Sokak számára ez a lehetőség kevésbé stresszes, mint ha egy fizikai boltban kellene tolongani. Ezzel szemben az áruházakban élőben is megnézheti és kipróbálhatja számos termékünket.

Csak Önön múlik, melyik lehetőséget választja - de mind az áruházakban, mind a weboldalunkon csodás ajánlatokat talál majd.

Szeretettel várjuk a Black Friday napokon a JYSK-ben!