Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
HAGENDRUP, MANDERUP és VINDERUP gardróbok

Hogyan válasszuk ki a tökéletes ruhásszekrényt?

Amikor modern ruhásszekrényt választunk otthonunkba, először csak arra gondolunk, hogy biztosan belefér-e majd a sarokba, ahová szánjuk. A formatervezés és a szín is fontos tényezők, de a ruhásszekrény belső elrendezése mint szempont gyakran méltatlanul feledésbe merül. Miért ne hagyjuk, hogy az életstílusunk és az ízlésünk döntse el, milyen gardróbot választunk? Mindened a divat? Szeretsz turkálókban érdekes darabokra bukkanni? Esetleg megosztod a szekrényedet valaki mással? Hadd mutassuk meg neked az ideális szekrényt.

 

Modern gardróbszekrény az egész családnak

 

A javaslatunk: HAGENDRUP háromajtós szekrény

Ha szeretsz vásárolgatni és rengeteg ruhával hazatérni, egyértelmű, hogy egy tágas szekrényre van szükséged. Szenvedélyesen gyűjtöd a ruhákat, cipőket és kiegészítőket, és minden évszakban igyekszel valami újat beszerezni a ruhatáradhoz? Egy kis lakásban élsz, és az egész család egy szekrényen osztozik? A HAGENDRUP-ba minden belefér: Az öltönyök, a hétköznapi ruhák, a tűsarkúk és a gumicsizmák is.

 

 

Ha praktikus alkat vagy és nem szívesen mész vásárolni, ha nem muszáj

A javaslatunk: kétajtós VEDDE szekrény

A pulóvereket és strapabíró anyagokat a legjobb vízszintes polcokon tárolni, így nem ráncosodnak és kevés helyet foglalnak. Ha a ruhatárad nagy része kötött anyag és farmer, a kétajtós VEDDE éppen neked való. Az egyik oldal öt tárolóegységre van szétválasztva, a másikon pedig vállfarúd van a kabátoknak, nadrágoknak, stb.

 


Ha egy szekrényt használsz a pároddal

A javaslatunk: háromajtós VEDDE szekrény

Ha a pároddal osztozol egy szekrényen és mindketten a professzionális stílust, például az ingeket és öltönyöket kedvelitek, a VEDDE háromajtós szekrény pont megfelelő nektek. Mindkét oldalon van egy rúd a vállfáknak, hogy mindkettőtöknek legyen hová akasztania az elegáns öltönyöket, a középső polcokat pedig szabadon megoszthatjátok egymás között. Mindkét akasztórúd felett van egy polc kalapoknak vagy dobozoknak.

 


Ha a cipők szerelmese vagy

A javaslatunk: háromajtós MANDERUP szekrény

Irigyled Carrie Bradshaw gardróbszobáját? Sokan osztoznak a Szex és New York főszereplője cipők iránti szenvedélyében. A kilenc polccal, amelyek közül hat alul található, a MANDERUP szekrény tökéletes választás bárkinek, aki imádja a cipőket. Ez egy a kevés olyan szekrény közül, amelyben alul helyezkednek el a polcok, ami ideálissá teszi cipősdobozok tárolására. A középső polcokon összehajtott ruhákat tarthatsz, a két akasztórúdon ruhákat, kabátokat, ingeket vagy öltönyöket.

 


 

Te is tudsz hasznos tippeket a szekrény belső elrendezéséről? Írd meg nekünk egy hozzászólásban!

Tudjon meg többet

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Tippek a hálószobád rendben tartásához

Tippek a hálószobád rendben tartásához

Hogyan adj ki egy szobát vagy a lakásodat

Hogyan adj ki egy szobát vagy a lakásodat

Új Nordic Mood kollekció: színes és derűs

Új Nordic Mood kollekció: színes és derűs