Ruhásszekrény, gardróbszekrény a rendezett szobáért

A ruhásszekrény segít rendet tartani a hálószobában, mivel minden ruhának és kiegészítőnek megvan a helye a polcokon és vállfákon ahelyett, hogy szétdobálnánk azokat a szobában. A JYSK ruhásszekrények széles választékát kínálja különböző méretekben és színekben, hagyományos vagy tolóajtókkal, fiókokkal és akár beépített tükörrel. Válogasson különböző anyagú, például tölgy, fekete és fehér furnérból készült szekrényeink és kiegészítőink közül, mint például polcok, keretek, betétek és felsőrészek. A ruhásszekrények nem csak a hálószobába, de akármelyik helyiségbe, például az előszobába, dolgozó- vagy vendégszobába is ideálisak. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

65 termékek
    65 termékek

    Kiegészítők a ruhásszekrényhez

    Ha fel szeretné frissíteni a szoba berendezését, nem feltétlenül kell új ruhásszekrényt vásárolnia. A JYSK-nél rengeteg olyan kiegészítő közül válogathat, amelyek új életre keltik már meglévő bútorát. Széles választékunkban polcokat, kosarakat, betéteket és felsőrészeket egyaránt vásárolhat. Ezek segítségével az igényeinek megfelelően átalakíhatja a ruhásszekrényét.

    Általában érdemes kihasználni a helyiségek belmagasságát, és a fal mentén építkezni. Ha ruhásszekrényét bővíti egy fali egységgel vagy felsőrésszel, sok helyet takaríthat meg, miközben a tárolóegység mérete egyre csak növekszik.

    Amennyiben tolóajtós szekrényt választ, érdemes lehet záródást könnyítő kiegészítőt vásárolnia hozzá. Ezek könnyen felszerelhetőek, és segítségükkel a tolóajtók mindig simán és halkan záródnak majd.