Ruhásszekrény kiegészítők minden otthonba

Egészítse ki ruhásszekrényét olyan praktikus, intelligens tárolási megoldásokkal, amelyek a lehető legjobban megfelelnek az Ön igényeinek. A kínálatunkban található kiegészítőkkel könnyen felfrissítheti ruhásszekrényét anélkül, hogy új bútort kéne vásárolnia. Legyen szó extra polcokról, szekrénybetétről, felsőrészről vagy szekrényvilágításról, nálunk megtalálhatja, amit keres. Tekintse me kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

9 termékek
    9 termékek

    Kiegészítők a ruhásszekrényhez

    Ha úgy érzi, itt az ideje a ruhásszekrény felfrissítésének, nem feltétlenül kell új ruhásszekrényt vásárolnia. A JYSK kínálatában számos olyan kiegészítőt talál, melyekkel új életre keltheti már meglévő bútorát. Választékunkban polcokat, kosarakat, betéteket és felsőrészeket egyaránt vásárolhat, melyek segítségével az igényeinek megfelelően átalakíhatja a ruhásszekrényét.

    Amennyiben tolóajtós szekrényt választ, érdemes lehet záródást könnyítő kiegészítőt vásárolnia hozzá. Ezek könnyen felszerelhetőek, és segítségükkel a tolóajtók mindig simán és halkan záródnak majd. Emellett érdemes kihasználnia a helyiség belmagasságát, és akár a fal mentén építkezni. Ha ruhásszekrényét bővíti egy fali egységgel vagy felsőrésszel, sok helyet takaríthat meg, miközben a tárolóegység mérete egyre csak növekszik. Tekintse me kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!