Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Előszoba pad egy akasztó alatt és pad tárolóval egy ablak alatt

Az ideális előszoba pad kiválasztása

Az előszobád az első és utolsó szoba is, amit a vendégeid látnak, így a funkcionalitásban és stílusban is fontos szerepe van. Az előszoba pad egy sokoldalú bútor, amellyel barátságos első benyomást kelthetsz.

A rengeteg lehetőség miatt nehéznek tűnhet a megfelelő pad kiválasztása. Ebben az útmutatóban felruházunk azzal a tudással, amire szükséged lesz a számodra tökéletes előszoba pad kiválasztásához.

Találd meg a hozzád illő darabot

Sok előszoba már tele van fogasokkal és cipőspolcokkal, esernyőkkel, táskákkal és ruhákkal. Egy pad segíthet rendezni a káoszt. Ha nem veszed figyelembe a kupit, mennyi helyed van egy előszoba padnak? Válaszd ki a helyet, mérd meg és kezdj el lehetőségeket keresni az adatokkal a kezedben. Egy kisméretű előszobába egy keskeny változatra lesz szükség, szóval mindenképpen mérd meg az előszoba hosszát és szélességét, hogy a pad véletlenül se akadályozza majd a közlekedést.

Továbbá gondold meg, kik fogják használni a padot: ha gyerekek, akkor egy alacsonyabb padot válassz, míg a felnőttek számára egy magasabb lesz megfelelő.

Anyag, stílus és szín

A padok többféle anyagból készülnek: fa, fém és kárpitozott változatokban. Mindegyiknek megvan a saját stílusa. A fa klasszikus és időtlen. Természetes esztétikát kínál és különböző kivitelekben kapható, hogy jobban illeszkedjen a meglévő berendezéshez. A fém modern megjelenést kölcsönöz az otthonodnak, és egyszerre kiegészíti és illeszkedik a kortárs stílushoz. A kárpitozott padok kényelmet biztosítanak és a számos szövet és szín segítségével személyre szabhatod a teret.

Választhatsz olyan színt, ami illik a már meglévő dekorációidhoz vagy akár a kontraszt kedvéért teljesen más színt is. Az olyan semleges tónusok, mint a fehér, szürke és bézs időtlen sokoldalúságot kínálnak, míg a merészebb árnyalatok személyiséget adnak.

Azt is tartsd fejben, hogy milyen hatása lesz a padnak az egész előszobára. Ha az előszobádnak világos falai vannak, egy sötétebb pad mélységet ad a helyiségnek, míg egy világosabb színű pad feldobja az alapvetően sötét előszobát.

Bővítsd a tárolási lehetőségeidet

A legtöbb előszobában jól fog jönni az extra tárolóhely. Ha a tárolás neked is fontos, válassz egy padot, aminek cipőspolca vagy beépített tárolóhelye van az ülőhely alatt. Tarthatsz benne cipőt, táskát, kalapot vagy sálat, így kupimentes lehet az előszobád.

Az ülőhely alatt nyitott tárolóhellyel rendelkező pad segít cipőmentessé tenni a padlót és megakadályozza a sáros cipőnyomok betörését az otthonodba.

Az előszoba stílusa 

Most, hogy az előszoba pad a helyére került, azt is át kell gondolnod, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet belőle. Adj hozzá díszpárnákat vagy plédet és a pad tetejét használhatod olyan praktikus vagy dekoratív tárgyak kiállítására is, mint például egy díszes tál a kulcsaidnak, vagy egy kesztyűtartó kosár. Ettől az előszobád még egyedibb lesz.

Ha tükröt helyezel mögé, a pad az előszoba középpontjává válik, és ideálisan egészít ki egy lámpát, kaspót vagy szőnyeget.

Pad minden szobába

A pad nem csak előszobába illő sokoldalú bútor. Bárhol használhatsz egyet az otthonodban

A hálószobádban: Rakj egy padot az ágyad végébe. Leülhetsz rá, amíg felveszed a cipődet, tarthatod rajta éjszaka az ágytakarót, vagy kikészítheted rá a ruháidat másnapra.

Az otthoni irodádban: Egy pad további ülőhelyet biztosít a vendégek számára, vagy pihenhetsz ott a szünetek alatt.

A nappalidban: Az ablakhoz vagy falhoz tolt pad extra ülőhelyet biztosít, amikor szükség van rá.

A vendégszobában: A pad ideális táskák és holmik tárolására, amikor a vendégeid ki- vagy bepakolnak.

Pad a vendégszobában egy nagyméretű ruhásszekrénnyel
VADEHAVETPad VADEHAVET natúr
30000 Ft/db
39900 Ft /db

Egy praktikus és stílusos előszoba pad otthonod igazi hőse lehet. Ha átgondolod tippjeinket, biztosan találsz majd egyet, amelyik illik az igényeidhez és az adott térhez. Nézd át a JYSK széles előszoba pad ajánlatát és készülj fel az előszobád stílusos, praktikus átalakítására.

Tudjon meg többet

Útmutató a cipőtároláshoz

Útmutató a cipőtároláshoz

Reflektorfényben: A MARKSKEL tároló bútor kollekció

Reflektorfényben: A MARKSKEL tároló bútor kollekció

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

5 okos tárolási megoldás kis terekhez

5 okos tárolási megoldás kis terekhez