Ruhásszekrények - a ruhatárolás lehetőségei

Nem kis feladat ruháinkat folyamatosan rendben tartani, de egy ruhásszekrény nagyban megkönnyítheti a dolgunkat. A JYSK kínálatában különböző méretű, színű, anyagú és kialakítású ruhásszekrények közül válogathat, így egyszerűen megtalálhatja az igényeinek és ízléseinek megfelelő darabot. Választáskor fontos szem előtt tartanunk, hogy mennyi helyre lesz szükségünk ruháink és kiegészítőink elpakolásához, hogy milyen arányban szeretnénk polcokat, fiókokat és vállfatartós részt, és nem utolsó sorban persze az is fontos, hogy új bútorunk illeszkedjen a szoba belsőépítészetéhez. Akár a romantikus, klasszikus, rusztikus vagy minimalista stílust kedveli, nálunk könnyen megtalálhatja, amit keres. Választékunkban ajtókkal, fiókokkal és tükörrel ellátott ruhásszekrényt is vásárolhat, de akár lengő- vagy tolóajtóval rendelkezőeket is.

A JYSK kínálatában számos gardrób kiegészítő is szerepel, mint például polcok, kosarak, fiókbetétek, felsőrészek, szekrényvilágítás, vagy esetleg záródást könnyítő kiegészítők. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

A megfelelő ruhásszekrény kiválasztása

Új bútora megvételekor fontos figyelembe vennie életmódját és ruhatárát, és azok alapján meghatároznia ruhatárolási igényeit. Ez jelenti a ruhásszekrény méretét és kialakítását is, a polcok, fiókok és vállfatartós rész arányát. Amennyiben például sok könnyen gyűrődő ruhadarabja, ingje, öltönye vagy hosszú ruhája van, érdemes nagyobb vállfatartós résszel ellátott bútort választania. A polcok ideálisak a hajtogatott ruhák, például pólok és nadrágok, de akár cipők és más kiegészítők számára is. A fiókok kiválóan alkalmasak a fehérneműk és más kiegészítők, például sapkák, sálak és kesztyűk tárolására, de amennyiben szeretné, ezeket kosarakban és dobozokban is elhelyezheti szekrénye polcos részén.

Természetesen a helyiség kialakítása is elsőszámú szempont, amikor az új ruhásszekrényéről van szó. Ez befolyásolhatja a választott darab méretét és alakját, a már meglévő bútorok és enteriőr pedig a ruhásszekrény anyagát, színét is stílusát.

Amennyiben bizonytalan új ruhásszekrénye kiválasztását illetően, olvassa el ezzel kapcsolatos útmutatónkat itt.