Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Praktikus puffok vagy lábtartók
A kanapéhoz tökéletesen illő puff
Egy szép puff dekorációs elemként is használható

Puff: a többfunkciós bútorok mintaképe

A többféle használati lehetőséget kínáló puffok nagyon praktikus bútordarabok. Kis méretüknek és könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően a legkülönfélébb célokra használhatók egy modern nappali kialakításában. A puff például kitűnő fellépő lehet, kanapé mellett pedig tökéletes lábtámaszként szolgálhat. Dohányzóasztalnál vagy tévézéskor kiegészítő ülőbútornak és lábtartónak is nagyszerűen megfelel. Emellett ideális gyerekszobabútor, de a nappaliban is hangulatos zug alakítható ki segítségével.

A JYSK számos puffja rendelkezik beépített tárolóhellyel, ami minden háztartásban hasznos lehet. Így nem csak zsámolyként használható, de tárolhatók benne például Lego-kockák a gyerekszobában vagy pléd a nappaliban. A puffokban remekül elrejthetők azok a tárgyak, amelyeket kéznél szeretnénk tartani, látható helyen hagyva azonban rendetlenség érzetét keltik.

A JYSK puffkínálatában számos stílusos színű és dizájnú modell található. Otthona bármely részébe, bármilyen célra is keres puffot, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a megfelelőt. 

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard