Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
WELLPUR
NORDBY
EDIT

Matracok, paplanok, párnák, ágyak és ágyneműk széles választéka

A JYSK-öt az egész világon az alvás szakértőjeként ismerik. A JYSK a matracok, paplanok, párnák, és ágyneműhuzatok széles választékát kínálja, megfelelve bárki alvási szokásainak, s mindezt ésszerű árakon teszi. Hálószobájához minden fontos kiegészítőt megtalál nálunk: ágykeret, ágyrács, ruhaállvány, tükrök,heverők, puffok, memóriahabos nyakpárna és ágytakarók. Kényeztesse önmagát és családját a kellemes alvás élményével, amely egy egész életre szóló befektetés!

Matrac termékcsaládunk neve DREAMZONE, és BASIC, PLUS vagy GOLD kivitelezésben vásárolhatóak meg. BASIC matracunk egy jó matrac jó áron. PLUS matracunk különleges kényelmet és minőséget kínál. GOLD matracunk pedig a létező legjobb minőséget képviseli. Választékunkban a habszivacs matracok és a különböző rugós matracok széles választékát kínáljuk.

Jó alvás és szép dekoráció

Egy hosszú és fárasztó nap után a hálószobában megpihenve töltődünk fel újra energiával. Az igazán kellemes pihenés záloga a megfelelő ágy, paplan és párnák, ezért megéri mindenből kiválasztani a lehető legkényelmesebbet.

Az alvás minőségéhez az ágy mellett a dekoráció is hozzájárul. Az összhatást egy, az ágykeret stílusához illő fejvég szépen meg tudja alapozni. Az ágy funkcióján és kényelmén semmit nem változtat, de stílusos és modern hatást kölcsönöz a hálószobának. Egy szépen bevetett ágynál az ágytakaró sem maradhat el: válasszon olyat, amely illik a szoba stílusához, és egészítse ki különböző méretű és mintájú díszpárnákkal.  Ha pedig kicsi a hálószoba, egy tükör segítségével könnyedén megnagyobbíthatja a teret.