Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Hálószoba gardróbszekrénnyel, ágyvégi tárolópaddal, függőlámpákkal és ággyal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

A hálószoba gyakran a fontos hivatalos papírok és egyéb tárgyak gyűjtőhelyévé válik. A különböző tárolási lehetőségek, mint például ágyneműtartók, dobozok és kosarak segíthetnek mindennek helyet teremteni az extra törülközőktől és plédektől kezdve a cipőkig és más apró-cseprő dolgokig. Ha mindennek megvan a helye, nyugodtabban is alszunk. Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket egy költséghatékony átalakításra.

Tárolás az ágy alatt

Ágy khakiszínű ágyneművel és ágyneműtartó dobozokkal

 

Használd ki az ágy alatti teret görgős ágyneműtartó dobozokkal, amelyeket könnyedén kihúzhatsz és betolhatsz. Tárolhatsz bennük tartalék törölközőket, ágyneműhuzatokat vagy plédeket - a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Tipp: Légy óvatos, nehogy túl szorosan kitöltsd az ágy alatti helyet. Az ágynak kell egy kis levegő, hogy szellőzhessen és friss és száraz lehessen éjszakánként.

Rakj rendet a gardróbszekrényben

Hálószoba nyitott, rendezett szekrénnyel, kosarakkal, összehajtogatott törülközőkkel és táskákkal

 

A ruhákat (és sokan a cipőket is) ruhásszekrényben tartják, a hálószobában. Sokszor más tárgyak is ide kerülnek: ki ne nyitotta volna már ki a szekrényt üres helyet keresve valaminek, amit éppen nem használt, de azért még meg akart tartani? Könnyebb lesz rendben tartani a szekrényt, ha extra tárolóelemeket használunk bennük. A kosarak és dobozok mindent átláthatóbbá, csinosabbá tesznek.

Szekrény belseje fiókokkal, törülközőkkel és ruhákkal
Törölköző TORSBY 50x90 világosszürke
2 db: 3700 Ft
2490 /db
Megtakarítás 25%
plus

 

Egyes szekrények még fiókos résszel is kiegészíthetők a pólóknak, pulóvereknek, stb.

Tipp: Ha a fiókban elhelyezel egy kosarat a zokniknak, öveknek és más kisebb tárgyaknak, kevesebb helyet foglalnak és a fiók többi részét fenntarthatod valami másnak. 

Szekrény belseje polcokkal és egymásra tornyozott cipőtartó dobozokkal

 

A cipőtároló dobozok nagyon praktikusak és segítenek a cipőket sokáig jó állapotban megtartani. Átlátszóak, így gyorsan megtalálod a cipőt, amelyiket keresed, és akár egymás tetejére tornyozva is tárolhatod őket. Így cipőid sokáig megőrzik a szépségüket, nem éri őket a por, és nem nyomódnak-hányódnak összevissza, amikor valami mást keresel a szekrényben.

Többfunkciós bútorok kisebb hálószobákba

Ne feledkezzünk meg a többfunkciós bútorokról sem, ha praktikumról van szó. Egy tárolórésszel ellátott puff vagy ágyvég-pad ideális, ha egy apró hálószobát akarunk rendben tartani.

Tipp: használjunk dobozokat a tárolórészen belül a rendezettség kedvéért.

Te hogyan tartod rendben a hálószobádat? Írd meg nekünk egy hozzászólásban!

Tudjon meg többet

Miért takarjuk le az ágyat? Érvek és ellenérvek

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Hűsítő hálószoba termékek és tippek

Hogyan gondoskodj a paplanodról