Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Skandináv dizájn széles választékkal: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Rendszerezés a hálószobában tárolóegységekkel

Rendszerezés a hálószobában tárolóegységekkel

Dátum:

Kategória: Tárolás, Hálószoba

Címkék: Tárolás, Hálószoba

Itt az ideje egy kis rendrakásnak az életedben? A szükségtelen tárgyak kiselejtezésével a hangulatod is javulhat és a munkádban is hatékonyabbá válhatsz. De mi legyen, ha nehéz elválni néhány dologtól? Vagy az is lehet, hogy kis lakásban élsz. Akármilyen helyzetben vagy, mindenképpen jó ötlet kihasználni a lakás adottságait, hogy a számodra fontos tárgyakat vagy a ruháidat megfelelően tárolhasd és egy szép, megnyugtató otthonod lehessen, ahol nem zavar a rendetlenség.

A feltöltődés helye a hálószoba, ezért fontos, hogy rendezett és megnyugtató legyen. Mi néhány praktikus tárolási tippel segítünk rendet tenni és leszámolni a zsúfoltsággal.

Használd az ágy alatti teret

Ha tárolásról van szó, az ágy alatti térről sokan megfeledkeznek. Sokféleképpen lehet kihasználni ezt a teret, például tárolódobozokkal.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Dobozokat is használhatsz tárolóként. Mivel ez egy könnyen elérhető tárolóhely, érdemes olyan dolgokat tartani itt, amiket sokszor használsz vagy biztonságban szeretnél tartani, például ágyneműhuzatot, szezonon kívüli ruhákat, cipőket vagy táskákat.

A műanyag tárolódobozok olcsók és könnyen tisztíthatók. Ha kifinomultabb hatásra vágysz, válassz fonott kosarakat.

Válassz egy tárolós ágyat

Egy másik módja a tárolásnak a hálószobában egy ágyneműtartós vagy extra fiókos ágy. Ez a stílusos megoldás a tárolást a belső dekoráció részévé teszi. Válassz tárolóegységgel ellátott ágykereteket, mint például a FAVRBO és a LIMFJORDEN.

 

 

Ha a gyerekek vagy kamaszok szobájában szeretnél egy kis extra tárolóhelyet, a BILLUND vagy az ULDAL fiókos ágy ideális választás lehet. A tárolóegységgel rendelkező ágy remekül szolgálhat a gyerekszobában, mivel a fiókokban a gyerekek könnyen hozzáférhetnek a játékaikhoz, és játék után könnyen rendet is rakhatnak. (Remélhetőleg meg is teszik.)

Hasznos tipp: a szezonon kívüli ruhákat tárold vákuumzsákban, így minimális helyet foglalnak - akár az ágy alatt is elférnek!

A paplanokat és párnákat is tarthatod praktikus tárolózsákban az ágy alatt. A zsák átereszti a levegőt, így nem dohosodik meg az ágynemű. Tárolás előtt a párnákat és paplanokat érdemes kimosni.

Neked is vannak tárolási tippjeid a hálószobában? Mondd el egy hozzászólásban!