Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Asztalterítési ötletek Szilveszterre

Készítsd elő a tökéletes szilveszteri bulit

Megünnepeljük az újév érkezését és elbúcsúztatjuk az óévet. Szilveszter éjszakája jó alkalom egy kis extra ünnepi csillogáshoz, nem csak az öltözködésben, de a terített asztalon is. 

Egy szépen terített asztal megadhatja az alaphangulatot egy igazán jó vacsorapartihoz. Egy varázslatos, gyönyörű asztali dekorációra nem feltétlenül kell sok időt vagy pénzt áldozni. Mi ebben a blogbejegyzésben segítünk abban, hogy a már az otthonodban lévő dolgokból is csodát tudj alkotni.

Használj különböző színeket és textúrákat 

Terítsd meg az asztalt különböző színű edényekkel egy kifinomult, elegáns hangulat kedvéért. Használj halvány, összeillő színeket, hogy ne legyen túl harsány és zsúfolt a hatás.


A színes poharak, kancsók és tálak modern külsőt kölcsönöznek az asztalnak és a mindennapokra is tökéletesek.


A finom nüanszokat még jobban érvényre juttatja egy kis csillogás. A Szilveszter este hagyományosan az az idő, amikor mindenki használ egy kis (vagy sok) csillámot. Adj egy kis ragyogást az asztalhoz néhány csillogó szerpentinnel, vagy használj fel újra néhány karácsonyfadíszt.

Használj vázákat a dekorációhoz


Helyezz el néhány üveg- vagy kerámiavázát az asztalon. Így a vázák, amelyek eleve az otthonod részei, a dekoráció központi elemeiként szolgálhatnak. Töltsd meg őket gallyakkal vagy virágokkal - a gallyakat befújhatod csillámmal. 

Add meg a hangulatot lámpásokkal és gyertyákkal

Jó, ha az előkészületek során nem csak az asztalra összpontosítasz, hanem az egész helyiségre jut figyelem. Ha a szoba maga is a dekoráció részévé válik, valóban csodálatos légkört teremthetsz a partihoz.


Helyezz el lámpásokat és gyertyákat a szobában úgy, hogy a szoba háttérként szolgáljon a vacsoraasztal számára. Így a vendégeidet a beszélgetés közben mágikus, pislákoló, puha kis fények veszik körül.

Te hogyan ünnepled majd az új húszas évek érkezését? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Útmutató: A megfelelő méretű étkezőasztal kiválasztása

Útmutató: A megfelelő méretű étkezőasztal kiválasztása

Színes étkezőszékek modern otthonokba

Színes étkezőszékek modern otthonokba

Dobd fel a konyhádat

Dobd fel a konyhádat