Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nappali hygge nagy sarokkanapéval, paplannal és díszpárnákkal

Hygge kanapé a nappaliban

Egy hosszú nap után a munkahelyeden, vagy egy lustulós vasárnapon, általában a nappali és a kanapé a legjobb lazulós hely. Ebben a blogbejegyzésben adunk 3 tippet hogyan teremts hygge hangulatot a nappaliban középpontban a kanapéddal.

1: Legyen a kanapé a nappalid sarokköve


A lényeg, a nappali legfontosabb bútora: a kanapé. Egy nagy és kényelmes kanapé már önmagában hívogató bútordarab, és a megfelelő kiegészítőkkel az egész család vagy barátaid számára kellemes hygge hangulatot teremt.

 


Jó érzés ránézni egy szépen elrendezett kanapéra stílusos díszpárnákkal és plédekkel, de ha egy hosszú nap után csak arra vágyunk, hogy kikapcsoljunk és lepihenjünk, akkor semmi mással ne foglalkozzunk, csak a kényelemmel, és nyugodtan vigyük magunkkal a kanapéra kedvenc paplanunkat és ágyneműnket is.

2: Keverd kedvedre a színeket és anyagokat


Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy egyedivé változtasd a nappalidat, ha olyan díszpárnákkal dobod fel a kanapédat, amelyek kifejezik saját egyedi személyiséged és stílusod. Keverd bátran a különböző színeket, anyagokat és mintákat!

3: Teremts kellemes hangulatot különböző fényekkel


Fontos tényező a hygge hangulat megteremtésében a világítás: A modern HUGO állólámpa a plafonról lelógó csillárokkal ellentétben lágyabb, finom fényt áraszt, ugyanakkor olvasólámpaként funkcionálhat a kanapé mellett. Ne felejts el valamilyen dekoratív hangulatvilágítást is felhasználni a szobában, mint például szép és kicsi illatos gyertyákat, amelyek a dohányzóasztalon vagy a vitrin tetején is jól mutatnak. Különböző vázákkal és egyéb apró kiegészítők hozzáadásával izgalmas összhatást érhetsz el.

Bónusz tipp: Praktikus (és dekoratív) tárolás

Különböző dekoratív kiegészítők a vitrinben


Egy másik bútor ami a nappald része lehet: egy vitrin. Tárolhatod bennük a kedvenc tányérjaidat és poharaidat, de ki is léphetsz a hagyományos vitrin tárgyak árnyékából és a saját ízlésedre formálhatod üveges szekrényedet. Próbáld feldobni kosarakkal, plédekkel, legjobb könyveiddel vagy néhány egyedi formájú dísszel és dekor kiegészítővel. Tényleg nincsenek határok, ha ahhoz van kedved, még egy tetszetős műnövényt is elhelyezhetsz a vitrinben

Szeretnél még több hygge tippet kapni? Kattints ide.

Te hogyan teremtesz hygge hangulatot a nappalidban? Oszd meg velünk egy hozzászólásban. 

 

Tudjon meg többet

Találd meg a nappalidba illő TV-állványt

Találd meg a nappalidba illő TV-állványt

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül