Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nappali “hygge” nagy sarokkanapéval, paplannal és díszpárnákkal

"Hygge” kanapé a nappaliban

Egy hosszú nap után a munkahelyeden, vagy egy lustulós vasárnapon, általában a nappali és a kanapé a legjobb lazulós hely. Ebben a blogbejegyzésben adunk 3 tippet hogyan teremts "hygge" hangulatot a nappaliban középpontban a kanapéddal.

1: Legyen a kanapé a nappalid sarokköve


A lényeg, a nappali legfontosabb bútora: a kanapé. Egy nagy, kényelmes kanapé önmagában egy hívogató bútordarab, és a megfelelő kiegészítőkkel az egész család vagy barátaid számára kellemes "hygge" hangulatot teremt. 

 


Jó érzés ránézni egy szépen elrendezett kanapéra, stílusos díszpárnákkal és plédekkel. De amint eljön a "hygge" ideje, ne foglalkozzunk csak a kényelemmel és nyugodtan vessük be kedvenc paplanunkat és ágyneműnket is.

2: Keverd kedvedre a színeket és anyagokat


Az egyik legegyszerűbb módja, hogy egyedivé változtasd a nappalidat ha különböző díszpárnákkal dobod fel a kanapédat, amik kifejezik a személyiséged és stílusod. Keverd bátran a különböző színeket, anyagokat és mintákat.

3: Teremts kellemes hangulatot különböző fényekkel

Paplan a sarokkanapén, csillár és állólámpa a vitrin mellett


Fontos tényező a „hygge” hangulat megteremtésében a világítás: A TORSTEIN függőlámpa erős és tiszta fényt áraszt a szabadon álló izzók miatt, míg a modern HUGO állólámpa olvasólámpaként funkcionálhat a kanapé mellett. Ne felejts el valamilyen dekoratív hangulatvilágítást is felhasználni a szobában, mint például szép és kicsi illatos gyertyákat, amelyek a dohányzóasztalon vagy a vitrin tetején is jól mutatnak. Dinamikusabbá és érdekesebbé teheted a teret ha a fényforrásokat különböző magasságban helyezed el.

Bónusz tipp: Praktikus (és dekoratív) tárolás

Különböző dekoratív kiegészítők a vitrinben
Vitrin VIRUM 2 ajtós fekete
85000 Ft/db
109900 /db
Megtakarítás 22%
Csak online


Egy másik bútor ami a nappald része lehet: egy vitrin. Tárolhatod bennük a kedvenc tányérjaidat és poharaidat, de ki is léphetsz a hagyományos vitrin tárgyak árnyékából és a saját ízlésedre formálhatod üveges szekrényedet. Próbáld feldobni kosarakkal, plédekkel, legjobb könyveiddel vagy néhány egyedi formájú dísszel és dekor kiegészítővel. Tényleg nincsenek határok, ha ahhoz van kedved még egy tetszetős műnövényt is elhelyezhetsz a vitrinben. .

Szeretnél még több “hygge” tippet kapni? Kattints ide.

Te hogyan teremtesz “hygge” hangulatot a nappalidban? Oszd meg velünk egy hozzászólásban. 

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Készülj fel vendégek fogadására

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Ez a különbség a kisasztal és a dohányzóasztal között