Ágyneműhuzat-garnitúrák minden hálószobába

A megfelelő ágyneműhuzat ránézésre szép, érintésre pedig puha és kényelmes. A JYSK széles választékban kínál különböző színű, méretű és anyagú ágyneműhuzatokat, így könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő és stílusához illő darabot. Legyen szó klasszikus fehér, fekete, szürke vagy bézs árnyalatú, esetleg élénkebb színű vagy mintás ágyneműhuzatról, nálunk megtalálhatja, amit keres. Kínálatunkban gyerek, baba és junior, illetve szimpla és dupla ágyhoz is talál huzatokat. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

125 termékek
  125 termékek

  Kényelmes és stílusos ágyneműhuzat-garnitúra

  A nap körülbelül egyharmadát az ágyban töltjük, így rendkívül fontos, hogy az puha és kényelmes legyen - ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő ágyneműhuzat. Míg egyesek inkább a vastagabb, meleg ágyneműhuzatot, addig másik inkább a vékony, szellőzőbb anyagot kedvelik alváskor. A JYSK ágyneműhuzatai számos anyagban elérhetőek, többek között:

  • Pamut: kellemes és puha természetes anyag, jó nedvszívó és légáteresztő képességgel. 
  • Pamutszatén: puha, luxus érzetű anyag, ami jól szellőzik, és rendkívül puha.
  • Poliészter mikroszál: kényelmes és tartós anyag, ami nem gyűrődik, és allergiások számára is alkalmas.
  • Krepp: természetes, hullámos textúrájú anyag, ami nem megy össze és nem is gyűrődik.
  • Len: könnyű és légáteresztő, természetes anyag, hűsítő hatással.

  Színek és minták

  A választékunkban található ágyneműhuzatok számos különböző színben és mintázattal elérhetőek, mint például csíkos, kockás, pöttyös vagy virágmintás változatokban. Azonban akár egyszínű huzatot is választhat, ha nyugodt hangulatú, letisztult képet szeretne teremteni a hálószobában. A gyermekeknek és fiataloknak szánt ágyneműhuzatainkon közkedvelt film-, sport- és mesefigurák találhatóak, mint például Disney, Hello Kitty, Harry Potter és Lego karakterek. 

  Méretek

  A JYSK különböző méretű ágyneműhuzat-garnitúrák széles választékát kínálja, így könnyen megtalálhatja a paplanjaihoz és párnáihoz megfelelőt. A 140x200 cm-es méretű paplanhuzat a legelterjedtebb, de egyre népszerűbbek a 200x200 cm-es dupla paplanokhoz való huzatok is. Ha extra nagyságú paplant vagy dupla paplant szeretne, akkor a 140x220 vagy 200x220 cm-es ágyneműhuzat-garnitúrát is megtalálhatja a kínálatunkban. A gyermekeknek szánt huzatok 100x140 cm-es és 70x100 cm-es változatokban érhetőek el.