Tálalók és vitrinek széles választéka

Tálaló és vitrin választékunkban biztosan megtalálja amit keres. Bútoraink sokféle méretben, anyagban és kivitelben kaphatók. Fedezze fel a JYSK bútorcsaládjait és találja meg saját otthona stílusához legjobban illő tálalót vagy vitrint. Honlapunkon még szélesebb választékot talál csak online kapható termékeinkből. Vevőszolgálatunk örömmel segít a rendelések kezelésében. Áruházainkban munkatársaink készen állnak arra, hogy szakértő segítséget nyújtsanak és megtalálnják a megfelelő tálalót vagy vitrint.

  Tálalók és vitrinek - PLUS

  ?
  Tálaló JUNGEN 2 ajtós sötét tölgy
  60000 Ft/db
  79900 /db
  Megtakarítás 24%plus
  Tálaló AABENRAA 3 ajtós tölgy/fekete
  65000 Ft/db
  84900 /db
  Megtakarítás 23%plusCsak online
  Tálaló MARKSKEL 3 ajtós fehér/tölgy
  67500 Ft/db
  89900 /db
  Megtakarítás 24%plus
  Vitrin VIRUM 2 ajtós fekete
  50000 Ft/db
  99900 /db
  Megtakarítás 49%plusCsak online
  Tálaló MARKSKEL + Felsőrész MARKSKEL
  129900 Ft/szett
  169800 /szett
  Megtakarítás 23%plus

  Lehetőségeket teremtő tálalók és vitrinek

  A tágas tálalók és vitrinek ideális tárolók. Számos olyan dolgot elnyelnek, amit csak alkalmanként használunk. Míg a tálalóban elrejtheti azokat a tárgyakat, amelyeket nem akar szem előtt hagyni, az üvegajtós vitrinben ízlésesen és láthatóan elrendezheti porcelánkészletét vagy kristálypoharait.

  Számos különféle méretű, anyagú és dizájnú tálalószekrényt és vitrint kínálunk. A JYSK-nél biztosan megtalálja az otthonába tökéletesen illő modellt. Kínálatunk a magasfényű fehér felületű modern tálalótól a fenyőből készült „patikaszekrényen” át az antikolt és üveges vitrinig terjed. Ismerkedjen meg a JYSK termékválasztékával, és inspirálódjon!