Szép és energiatakarékos hangulatvilágítás

A hangulatvilágítás egy egyszerű és gyors módja, hogy egy szobát otthonossá varázsoljunk. A LED égősorok és elemes lámpák ideálisak az otthonának bármely szegletébe, ráadásul a LED fényforrásoknak köszönhetően energiát is spórolhat. Választékunkban különböző színű, méretű és anyagú dekorációs világítást talál, például papírból, műanyagból és üvegből, így könnyen megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden termékünk tartalmazza a hozzá szükséges elemeket, így azokat külön kell megvásárolnia. Illetve, hogy ezen dekorációs világításaink beltéri használatra készültek. Amennyiben kültéri hangulatvilágítást keres, tekintse meg a kültéri használatra szánt világításaink választékát.
 

14 termékek
  14 termékek

  Különböző hangulatvilágítások

  • Égősorok: A dekoratív égősorok szinte bárhol jól mutatnak, például az ablakok, ajtókeret vagy az ágy felett. Az égősorok a hangulatvilágítás egyik legkreatívabban felhasználható módja, akár lágy világításként, akár erősebb fényű színes füzérként. Nem szükséges a két végénél fogva felszerelnie; akár cserepes növényeit, beltéri oszlopait is körbetekerheti az égősorral. A JYSK választékában LED-es égősorokat talál különböző hosszúságokban és kialakításokban.
  • Elemes lámpa: Az elemmel működő lámpák egyszerűen elhelyezhetőek a ház bármely pontján. Különböző anyagú és színű lámpáink ideálisak esti hangulatvilágításként, esetleg éjszakai lámpaként. Az elemes működésnek köszönhetően könnyen mozgathatóak, így akármikor variálhatja a helyüket a házban.
  • LED szalag: A LED szalag eltér az égősoroktól, ugyanis a mellékelt kétoldalú ragasztó szükséges a felhelyezéséhez. A LED szalag ideális például ágy alá vagy íróasztal lapja mögé, esetleg ruhásszekrény belsejébe. A szalag jól mutat tükör vagy ajtó köré felhelyezve is. A szalag elemes távirányítóval működik, így akár gyerekszobába is ideális.
  • Galaxis projektor: A galaxis projektor a szoba plafonjára varázsolja a csillagos égboltot, így főként gyerekeknek, de valójában bárkinek ideális hangulatvilágításként. A projektor távirányítóval kapcsolható, a lámpa pedig akkumulátorral működik.
  • Aroma diffúzor: A kínálatunkban található aroma diffúzor hangulatvilágításként is tökéletes, ugyanis párásító funkciója mellett LED világítással is rendelkezik.