Energiatakarékos beltéri hangulatvilágítás

Hangulatvilágítással minden szoba atmoszférája jobbá tehető. A LED szalag, fényfüzér, égősor és elemes asztali lámpa ideális dekoráció akár a nappaliba, akár az étkezőbe vagy a hálószobába is, ráadásul a LED fényforrásoknak köszönhetően költséghatékony is. Egy több méteres, színváltós LED szalag végtelen lehetőséget biztosít, a falak, a plafon, és a polcok vagy szekrények mögötti modern hangulatvilágítás kialakításához, ha pedig a hagyományosabb, romantikus stílust kedveli, akkor számos szép LED fényfüzér vagy égősor közül válogathat. Ha valami egyedire és különlegesre vágyik, vagy bulit szervezne, egy optikai szálas lámpa vagy galaxis projektor jó választás lehet. Egy elemes asztali lámpa éjjeli lámpaként is használható, valamint akkor is jó megoldás, ha hagyományos világításra van szüksége, de nincs a közelben aljzat, vagy nem szeretne kábelekkel vesződni. A különféle lámpákhoz és égősorokhoz a JYSK választékában talál elemeket és izzókat is.

14 termékek
  14 termékek

  A hangulatvilágítás különféle típusai és felhasználásuk

  • Égősor vagy fényfüzér
   A dekoratív égősorok vagy fényfüzérek szinte bárhol jól mutatnak, például az ablakok, ajtókeret vagy az ágy felett. Az égősor a hangulatvilágítás egyik legkreatívabban felhasználható módja, akár lágy világításként, akár erősebb fényű színes füzérként. Nem szükséges a két végénél fogva felszerelni; akár cserepes növényeket, vagy beltéri korlátokat is körbetekerhet az égősorral. A JYSK választékában LED izzós fényfüzéreket talál különböző hosszúságokban és kialakításokban.
  • LED szalag
   A LED szalag eltér a hagyományos fényfüzértől, mert a felhelyezéséhez szükséges a mellékelt kétoldalú ragasztó. A LED szalag ideális például ágy alá, íróasztal lapja mögé, egy könyvespolc hátuljára, vagy akár ruhásszekrény belsejébe is. A LED szalag jól mutat tükör vagy ajtó köré felhelyezve is. A legtöbb LED szalag elemes távirányítóval működik, és színváltós is, így könnyen igazíthatja a saját ízléséhez.
  • Elemes lámpa
   Az elemmel működő lámpák egyszerűen elhelyezhetőek a ház bármely pontján. Különböző anyagú és színű lámpáink ideálisak esti hangulatvilágításként, esetleg éjjeli lámpaként. Az elemes működésnek köszönhetően könnyen mozgathatóak, így akármikor variálhatja a helyüket a házban.
  • Galaxis projektor
   A galaxis projektor a szoba plafonjára varázsolja a csillagos égboltot, így főként gyerekeknek, de valójában bárkinek ideális hangulatvilágításként, és bulik és rendezvények alkalmával is látványos hatást kelt. A projektor távirányítóval kapcsolható, a lámpa pedig akkumulátorral működik.
  • Aroma diffúzor
   A kínálatunkban található aroma diffúzor hangulatvilágításként is tökéletes, ugyanis párásító funkciója mellett LED világítással is rendelkezik.