Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Bézs függöny és fehér fényzáró roló egy hálószobában és fehér függönyök egy nappaliban és ebédlőben

A beszerző kedvenc függönyei

Az ablakdekorációs elemek óriási hatással vannak otthonunkra és saját mindennapi hangulatunkra is. Funkciójuk szerint segítenek kizárni az erős fényt és a kíváncsi tekinteteket, sőt, még a hideg huzat beáramlását is megakadályozhatják. Ebben a blogban megkértük beszerzőnket, Anne Mette Amstrup Bang-ot, hogy ossza meg velünk a kedvenceit a JYSK legfrissebb kínálatából. “A rohanó világban szükségünk van kényelmes és egyszerű dolgokra,” kezdi Anne Mette, majd folytatja: “Ezek a függönyök tökéletesen passzolnak az idei szezonhoz, ráadásul rendkívül egyszerű őket felszerelni is."

ROXEN szürke függöny

“A ROXEN egy új függöny a kínálatunkban – nem vastag, de nem is vékony, hanem a kettő között, és ideális az elkövetkezendő évszakokra. Nyugodt skandináv megjelenése bármilyen stílushoz és akármilyen dekorációkhoz passzol” mondja Anne Mette.

“A JYSK függönyei általában 300 cm hosszúságúak, de a ROXEN 245 cm hosszú, így még lerövidítened sem kell (amennyiben mégis mellette döntenél, tekintsd meg az ezzel kapcsolatos útmutatónkat itt, az oldal alján). Még egy rendkívül kézenfekvő tulajdonsága van ennek a függönynek: függönyszalaggal és rejtett fülekkel is rendelkezik, így hagyományos függönysínre és karnisra is felszerelheted. Ezáltal nem kell lecserélned azt, ami már amúgy is fel van szerelve otthon."

A ROXEN két klasszikus színben érhető el: szürke és bézs.

ABRAUR törtfehér függöny

Félig áttetsző fehér függöny egy nappaliban
Függöny ABRAUR 1x140x300 törtfehér
8500 Ft/db
13900 /db
Megtakarítás 38%

 “Az ABRAUR függöny egyike a könnyebb darabjainknak, amiket bemutatunk az évszakban. A törtfehér anyag diszkrét, enyhe csíkozása kellemes megjelenést kölcsönöz a függönynek."

Az ABRAUR sínre és függönykarnisra is felszerelhető, és rövidíthető egy vasaló, anyag és a mellékelt felvasalható szegély segítségével.

Olvasd el a függönyválasztással kapcsolatos útmutatónkat itt.

BOLGA fényzáró roló

“Ha olyan függönyt vagy rolót keresel, amely teljesen kizárja a beáramló fényt, bátran tudom ajánlani a BOLGA fényzáró rolónkat. A letisztult dizájn megfelelő döntés lehet bármilyen otthon számára, ráadásul elérhető áron. Tökéletes a hálószobába vagy nappaliba, párosítva például az ABRAUR függönnyel."

A BOLGA egyszerűen folttisztítható vízzel, és könnyen rövidíthető a hossza is.

Olvasd el a függönyök és redőnyök tisztításával kapcsolatos útmutatónkat itt.

Tudjon meg többet

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Útmutató beltéri és kültéri karácsonyi fények kiválasztásához

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül