Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Bézs függöny és fehér fényzáró roló egy hálószobában és fehér függönyök egy nappaliban és ebédlőben

A beszerző kedvenc függönyei

Az ablakdekorációs elemek óriási hatással vannak otthonunkra és saját mindennapi hangulatunkra is. Funkciójuk szerint segítenek kizárni az erős fényt és a kíváncsi tekinteteket, sőt, még a hideg huzat beáramlását is megakadályozhatják. Ebben a blogban megkértük beszerzőnket, Anne Mette Amstrup Bang-ot, hogy ossza meg velünk a kedvenceit a JYSK legfrissebb kínálatából. “A rohanó világban szükségünk van kényelmes és egyszerű dolgokra,” kezdi Anne Mette, majd folytatja: “Ezek a függönyök tökéletesen passzolnak az idei szezonhoz, ráadásul rendkívül egyszerű őket felszerelni is."

ROXEN szürke függöny

“A ROXEN egy új függöny a kínálatunkban – nem vastag, de nem is vékony, hanem a kettő között, és ideális az elkövetkezendő évszakokra. Nyugodt skandináv megjelenése bármilyen stílushoz és akármilyen dekorációkhoz passzol” mondja Anne Mette.

“A JYSK függönyei általában 300 cm hosszúságúak, de a ROXEN 245 cm hosszú, így még lerövidítened sem kell (amennyiben mégis mellette döntenél, tekintsd meg az ezzel kapcsolatos útmutatónkat itt, az oldal alján). Még egy rendkívül kézenfekvő tulajdonsága van ennek a függönynek: függönyszalaggal és rejtett fülekkel is rendelkezik, így hagyományos függönysínre és karnisra is felszerelheted. Ezáltal nem kell lecserélned azt, ami már amúgy is fel van szerelve otthon."

A ROXEN két klasszikus színben érhető el: szürke és bézs.

ABRAUR törtfehér függöny

 “Az ABRAUR függöny egyike a könnyebb darabjainknak, amiket bemutatunk az évszakban. A törtfehér anyag diszkrét, enyhe csíkozása kellemes megjelenést kölcsönöz a függönynek."

Az ABRAUR sínre és függönykarnisra is felszerelhető, és rövidíthető egy vasaló, anyag és a mellékelt felvasalható szegély segítségével.

Olvasd el a függönyválasztással kapcsolatos útmutatónkat itt.

BOLGA fényzáró roló

“Ha olyan függönyt vagy rolót keresel, amely teljesen kizárja a beáramló fényt, bátran tudom ajánlani a BOLGA fényzáró rolónkat. A letisztult dizájn megfelelő döntés lehet bármilyen otthon számára, ráadásul elérhető áron. Tökéletes a hálószobába vagy nappaliba, párosítva például az ABRAUR függönnyel."

A BOLGA egyszerűen folttisztítható vízzel, és könnyen rövidíthető a hossza is.

Olvasd el a függönyök és redőnyök tisztításával kapcsolatos útmutatónkat itt.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül