Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Dohányzóasztal kerek asztallappal
Klasszikus háromlábú kisasztal
Praktikus egymás alá tolható dohányzóasztalok

Nappali - Kis-/dohányzóasztal

 
Sarokasztal ILBRO ÁTM50cm barna
Sarokasztal ILBRO ÁTM50cm barna
KAMPÁNY
 
Dohányzóasztal HJERM éger
Dohányzóasztal HJERM éger
KAMPÁNY
 
Dohányzóasztal NYBORG fém/üveg
 
Dohányzóasztal FREDERICIA antik
 
Sarokasztal SEJS 60x60cm tölgy
Sarokasztal SEJS 60x60cm tölgy
KAMPÁNY

Változatos méretű és dizájnú dohányzóasztalok

A kanapén pihenve a dohányzóasztalon elérhető távolságban tarthatja, amire szüksége van, például egy csésze kávét vagy egy tányér kekszet. S ha lassan elnehezedik a szemhéja, és jól esne egy kis szunyókálás, az újságot is lehelyezheti a kerek asztalra, így amikor felfrissülve felébred, ott találja maga mellett.

A dohányzóasztalnak ugyanakkor dekoratív funkciója is van a kanapésarokban. A JYSK széles bútor választékában különféle színű, dizájnú és méretű dohányzóasztalokat kínál. Választhat például üvegasztalt, vagy egy olajjal kezelt diófából készült, praktikus összecsukható asztalt, amely külön polcokkal rendelkezik az újságok és folyóiratok számára.

Dohányzóasztalaink anyagai igen változatosak. Megtalálható köztük a fenyő, az olajjal kezelt tölgy és dió, az üveg, a fém és az akác is.

Számos dohányzóasztalunk sarokasztalként is használható. Egy kisasztallal vagy bárasztallal barátságos hangulatot alakíthat ki a nappaliban, különösen ha lámpákat is elhelyez felette, illetve gyertyát vagy virágot állít rá. 

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard