Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Függőszékek natúr és fekete színben

A kert igazi dísze: a függőszék és függőágy

Egy függőszék nem csak kényelmes és stílusos, de megbonthatja a már jól megszokott kültéri bútorzat megjelenését is. Egészítsd ki kerti székeidet, padodat és kanapédat egy igazán különleges darabbal, amelyben akár egész nap pihenhetsz egy könyvvel vagy limonádéval a kezedben. Amennyiben pedig dekorálni szeretnéd valamivel, esetleg elérni a maximális kuckó-érzést, könnyen találsz hozzáillő párnákat és plédet. Nem telik sok időbe, mire ez a bútordarab lesz az új kerti kedvenced; a függőágy vagy -szék kellemes, enyhe hintázása téged is kényelembe ringat.

Élvezd a kintlétet egy függőszék kényelmében

A GJERN függőszék valójában egy olyan függőágy, amelynek saját tartója van. Ez azért rendkívül praktikus, mert felállításához nincs szükséged két jó távolságban elhelyezkedő fára, sőt, könnyen mozgathatod a bútort a kertedben és teraszodon. A GJERN függőszék két színben elérhető - fekete és natúr -, attól függően, hogy inkább az enyhébb, természetesebb árnyalat tetszik, vagy pedig egy minimalista, időtlen klasszikus megjelenést szeretnél az otthonod külterébe. A GJERN függőszékben nyugodtan hátradőlhetsz kedvenc könyved társaságában, egy plusz párna vagy puha pléd segítségével pedig maximálisra növelheted a komfortot - és miután egyszer lepihentél a GJERN kényelmében, aligha lesz könnyű felállnod belőle.

Függőszék natúr színben egy teraszon

Függő- és hintaágyak

Amennyiben nem pont egy függőszékre vágysz, a hagyományos függőágyak és hintaágyak is remek választásnak bizonyulnak, hogy feldobd a kerted vagy teraszodat.

A hagyományos függőágy csupa öröm és kényelem

Amennyiben a kertedben jópár nagyobb és erősebb fa helyezkedik el egymáshoz közel, a BERGFINK függőágy lehet számodra az ideális választás. Egyszerűen csak szereld fel a függőágyat két fa közé, és bizonyosodj meg róla, hogy mindkét vége szorosan a fához van kötve. A hagyományos függőágy jól bírja a súlyt, és könnyen a család kedvencévé válhat, főként a kisebb gyermekek számára.

Hintaágy két fő számára

Van jobb annál, mint pihenni egy függőágy vagy -szék kényelmében? A helyes válasz az, hogyha ezt a feltöltődést megoszthatod egy szeretteddel. Amíg egy függőágy tökéletes az egyedüli relaxálásra, egy hintaágy ideális választás a közös pillanatokhoz. A JUELSMINDE hintaágy mérete nagyobb, mint a legtöbb függőágyé és -széké, ezért tökéletes központi darabja lehet a kertednek és a társas összejöveteleknek. Dekoráld ki a teret néhány lámpással, párnával és pléddel a hangulatos estékért.

 

Tudjon meg többet

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral