Kényelmes kerti bútorok, székek és padok

Kerti bútoraink széles választékában egyszerűen megtalálhatja az Ön igényeihez és stílusához illőt. Szép időben sokan második nappaliként tekintenek kertjükre, így fontos jó minőségű bútorokat vásárolnunk a kényelem érdekében. A JYSK kínálatában különféle dizájnú és anyagú kerti székek és padok közül válogathat. Székeink például FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező keményfából, műfából, alumíniumból, petánból, műanyagból vagy acélból készülnek. 

Ha kempingszéket, fotelt, hintaszéket, hagyományos faszéket, kerti padot, karosszéket vagy gyermekszéket keres, a JYSK-nél megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő modellt. Természetesen teljes kerti ülőgarnitúrát is vásárolhat, amelyeket egymáshoz illő székekből és asztalokból állítottunk össze.

Szék helyett kerti padot is használhat – egy mutatós fapaddal barátságos, hívogató atmoszférát teremthet az előkertben. Találja meg a stílusának megfelelő kerti bútor szettet. 

Itt olvashatja el, hogyan válasszon kerti bútorokat.

Itt olvashatja el, hogyan válasszon kerti széket.

62 termékek
  62 termékek

  Milyen anyagú széket válasszon?

  Előny lehet, ha karbantartást nem igénylő anyagból, például polyrattanból vagy fémből készült kerti székeket választ. Ezekre az anyagokra jellemző, hogy minimális karbantartást igényelnek – könnyen tisztíthatók szappannal és vízzel, és a szélséges időjárás sem teszi őket tönkre. Ha viszont a fából készült bútorok szép megjelenését részesíti előnyben, akkor fontos figylembe vennie, hogy azok több karbantartást, például olajozást igényelnek. Az olajozás elhagyható, hiányában viszont a fa idővel kopik és lebomlik az időjárás hatására – más néven patinás kinézetű lesz.

  A JYSK kerti székek széles választékát kínálja a következő anyagokból:

  • Keményfa, teakfa
  • Fém/Petán
  • Polyrattan
  • Műanyag

  Olvasson többet a fából készült kerti bútorok karbantartására vonatkozó ajánlásainkról:

  A széles választéknak köszönhetően könnyen megtalálhatja a stílusához és kertjéhez vagy teraszához illő széket. Az ülőgarnitúrát stílusos székpárnákkal még otthonosabbá teheti. Tekintse meg széles választékunkat itt. Egy jó kerti párna biztosítja a szükséges extra kényelmet a hosszú nyári estéken a teraszon.