Kényelmes kerti bútorok, székek és padok

Kerti bútor választékunk minden igényt kielégít. Szép időben sokan második nappalinak tekintik kertjüket. A kényelem érdekében azonban fontos a kerti bútorok jó minősége és állapota. Ha újak vásárlására készül, a JYSK-nél nagy választékot talál. Számos különféle dizájnú és anyagú kerti széket és kerti padot kínálunk. Székeink például FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező keményfából, műfából, alumíniumból, petánból, műanyagból vagy acélból készülnek. 

Ha kempingszéket, fotelt, hintaszéket, hagyományos faszéket, kerti padot, karosszéket vagy gyermekszéket keres, a JYSK-nél megtalálja az elképzeléseinek megfelelő modellt. Természetesen teljes kertibútor-garnitúrát is vásárolhat, amelyeket egymáshoz illő székekből és asztalokból állítottunk össze.

A kerti ülőbútorok felhasználási köre jóval szélesebb a puszta ücsörgésnél a kerti asztal mellett. Például két hagyományos faszékből barátságos zugot alakíthat ki a kertben, a gyep közepén pedig elhelyezhet egy praktikus fotelt, és élvezheti benne a napsütést.

Szék helyett kerti padot is használhat – egy mutatós fapaddal barátságos, hívogató atmoszférát teremthet az előkertben. Találja meg a stílusának megfelelő kerti bútor szettet. 

  Kerti székek - Fém/petán

  Rakásolható szék FASTRUP fekete
  25000 Ft/db
  32900 /db
  Megtakarítás 24%
  A készlet erejéig
  Csak online
  Állítható szék MADERNE szürke
  35000 Ft/db
  49900 /db
  Megtakarítás 29%
  A készlet erejéig
  Csak online

  Milyen anyagú széket válasszon?

  Előny lehet, ha karbantartást nem igénylő anyagból, például polirattanból vagy fémből készült kerti székeket választ. Ezekre az anyagokra jellemző, hogy minimális karbantartást igényelnek – könnyen tisztíthatók szappannal és vízzel, és széltől és időjárástól függetlenül az állapotuk nem változik. Ha viszont a fabútorok szép megjelenését részesíti előnyben, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy több karbantartást, például olajozást igényel. Az olajozás azonban elhagyható, ami azt jelenti, hogy a fa az időjárás hatására idővel lebomlik, szürkés, kopott megjelenést kap – más néven patinás kinézetű lesz.

  Olvassa el a kerti bútorok tisztításáról szóló útmutatónkat.

  A JYSK kerti bútorok, kerti székek széles választékát kínálja fém, keményfa, műanyag, polyrattan anyagokból.