Függőágy | Függőfotel | Hintaágy

A függőágy talán a leghangulatosabb pihenőhely a kertben, amelyben hátradőlve egy jó könyvvel vagy zenével órák hosszat is eltölthet. Egy modernebb alternatívája a hintaágy, mely hasonlóan pihentető, viszont kialakítása végett inkább ülő helyzetben használjuk. Amennyiben a friss levegőn szeretne időt tölteni, de az erős napsugarak nélkül, vásároljon fedett hintaágyat, mely a lazítást kellemes árnyékkal köti össze. A JYSK-nél minőségi függőágyakat és hintaágyakat találhat széles választékban és elérhető áron.

5 termékek
  5 termékek

  Kert - Függőágyak

  A függőágyak típusai

  • Hagyományos felakasztható függőágy: A klasszikus függőágy a testhez alkalmazkodik, így rendkívül kényelmes pihenőhelyet biztosít. Általában egy fő számára ideális, és legfeljebb 100 kg-os terhelést bír el. A függőágy beltéren és kültéren egyaránt használható, ám kinti használat esetén érdemes éjszakára behozni, hogy esőzés esetén a függőágy ne ázzon el, így megakadályozva a koszolódását vagy elszíneződését.
  • Függőszék: A függőszék a függőágy egy modernebb változata, melyben a pihenés egy stabilabb ülő pozícióban történik. Kínálatunkban találhat felakasztható, és váz tartású függőszéket is. A függőszék a függőágyhoz hasonlóan kültéren és beltéren is használható, és egyszerűen összeszerelhető, mivel nincsen hozzá szükség két ideális távolságra lévő fára.
  • Hintaágy: A hintaágy hasonló a függőszékhez, viszont stabilabb és szélesebb, és akár 3 személy is elfér rajta, legfeljebb 300 kg-os terheléssel. Nem szükséges felakasztani, mivel lábakon áll, így szükség esetén mozgatható a kertben vagy a teraszon.

  A maximális kényelem érdekében a függőágyat párnákkal és plédekkel teheti otthonosabbá.