Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
FSC tanúsítvánnyal rendelkező keményfa kerti bútorok, mint például kerti asztal és székek FSC logóval

Az FSC® tanúsítvány a felelősségteljes forrásból származó fa biztosítéka

A klímaváltozás egyik jelentős tényezője nem más, mint a Föld erdőinek pusztulása a fenntarthatatlan erdőirtás miatt. Az építkezésektől kezdve egészen a lakásdekorációkig a fát mint alapanyagot rendkívül széles körben használják fel az egész világon – éppen ezért nagyon fontos, hogy az ilyen erdőből származó anyagok, mint a fa, megbízható és fenntartható forrásból érkezzenek, így védve a környezetet és az élővilágot. Sokan ismerik az FSC védjegyet, azonban mi is ez pontosan, és milyen szerepet játszik a kerti bútorok vásárlása során?

FSC logó

A Forest Stewardship Council® 

A Forest Stewardship Council (azaz Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa), ismertebb nevén FSC, egy nemzetközileg is elismert nonprofit szervezet és védjegyrendszer a fenntartható erdőgazdálkodásból és más felelősségteljesen kezelt forrásból származó fa, papír és egyéb erdészeti alapú anyag számára. Az FSC védjegy biztosítja, hogy a fakitermelés mértékét fenntartható szintre korlátozzák, lehetővé téve az erdő folyamatos regenerálódását és újratermelődését. Ezenfelül a védjegy biztosítja, hogy minden fa visszakövethető az eredeti forrásáig. Tudj meg többet az FSC-ről itt.

A JYSK FSC minősítésű kerti bútor kínálata

A JYSK egyik legfőbb termékcsoportja a kerti és kültéri bútor kínálata, ennek köszönhetően pedig a JYSK Európa egyik legnagyobb kerti bútor kiskereskedője. Ezért természetesnek tartjuk, hogy aktívan támogassuk a fenntartható erdőgazdálkodást, és mára már az összes kerti bútorok FSC minősítéssel rendelkezik.

Az FSC védjegy biztosítja, hogy a JYSK-ben megvásárolható fa kerti bútorok alapanyaga mind felelősségteljesen és fenntarthatóan kezelt erdőkből származnak. A nagyobb méretű kerti ülőgarnitúráinktól kezdve egészen a kültéri kisasztalokig nyugodt lelkiismerettel választhatsz FSC minősítésű kerti bútoraink közül annak tudatában, hogy vásárlásoddal nem járulsz hozzá az erdők egészségének és fennmaradásának hosszútávú veszélyeztetéséhez.

2006 óta vagyunk a Forest Stewardship Council tagjai, és azon felül, hogy a teljes keményfa kerti kínálatunk rendelkezik FSC tanúsítvánnyal, mi magunk is igyekszünk aktívan óvni a környezetet, támogatni a fenntartható erdőgazdálkodást, népszerűsíteni a Forest Stewardship Council-t, és minél több emberben tudatosítani, hogy vásárlóként, a társadalom egy tagjaként, és persze a bolygónk lakójaként mindez mit jelent számára. (FSC® N001715)

Széles kerti bútor választékunk egésze FSC minősített, így számos nagyszerű darab közül válogathatsz. Olvass tovább és nézd meg az általunk kiemelt bútorcsoportjainkat.

FSC minősítésű kerti asztalok és székek

A kerti kínálatunk egyik legnépszerűbb tagja a kültéri étkezőbútoraink széles választéka: szögletes és kerek kerti asztalok, kültéri étkezőszékek és még sok más.

FSC minősítésű kerti étkezőgarnitúrák

Számos kerti asztalunk és székünk szettben is elérhető: ezek az étkezőgarnitúránk inspirációt nyújtanak egymáshoz illő kerti asztalok és székek formájában, és mivel együtt kedvezőbb áron megvásárolhatóak, mint külön, remek ár-érték arányban választhatod ki a következő kültéri étkezőgarnitúrádat.

FSC minősítésű kerti ülőgarnitúra

A kerti választékunkban az étkezőbútorok mellett más elengedhetetlen darabokat is találsz, többek között például kültéri kanapékat, kisasztalokat, ülőgarnitúrákat és még sok mást. A tömör akácból készült UGILT bútorkollekciónk különösen népszerű.

Tudj meg többet az FSC-ről és a JYSK-ről

Ha szeretnél többet megtudni a Forest Stewardship Council tevékenységéről, vagy a JYSK fenntarthatósági törekvéseiről, akkor kattints az alábbi linkek valamelyikére:

Tudjon meg többet

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket