Minden ízlést kielégítő kerti asztalok

A JYSK széles kerti bútor választékában egyszerűen megtalálhatja az Ön stílusához és igényeihez illőt. A nyári hónapokban szívesen töltünk sok időt a szabadban, a kertet mint egy második nappaliként használva. Legyen szó kültéri családi ebédekről, kikapcsolódásról vagy otthoni munkáról, gyakran a kerti asztal válik a nyári hónapokban a központi bútordarabbá. A JYSK kínálatában különféle méretű, stílusú és anyagú kerti asztalokat találhat, mint keményfa, műfa, fém, üveg és műanyag. Párosítsa újdonsült asztalát elegáns kerti székekkel, és hozza létre az Ön stílusához illő kerti bútor szettet. Kínálatunkban biztosan megtalálja azt a kerti asztalt, amelytől kertje vagy terasza egész évben hangulatos és otthonos helyet nyújthat.

Nem biztos benne, hogy melyik kerti asztal illik az Ön kertjébe? Olvassa el a kerti bútorok kiválasztásáról szóló útmutatónkat itt.

Kerti asztalok különféle anyagokból és méretekben

Vásárlás előtt fontos végiggondolnunk, hogy nem csak stílusban, de funkcionálisan is milyen asztalt szeretnénk a kertünkbe. Bizonyos anyagok, mint például a polyrattan vagy a műfa, nem igényelnek karbantartást, így egész évben lehetnek kültéren. Amennyiben például egy keményfa kerti asztalt választ, a fa szépségének megőrzése érdekében szükséges a bútor olajozása, megfelelő kezelés esetén viszont hosszú ideig gyönyörködhetünk keményfa bútorainkban. Kerti kiegészítőink között találhat védőhuzatokat kerti bútor szettekhez, hogy egész évben megóvhassa kerti asztalát és székeit.

Azt is fontos figyelembe vennünk, hogy a kertünkben vagy teraszunkon mekkora hely van egy kerti asztal számára. Különböző méretű és formájú asztalaink lehetővé teszik, hogy vendégei akár egymással szemben, vagy az asztal köré üljenek. Emellett fontos odafigyelnünk rá, hogy a kerti székek vásárlása előtt lemérjük a kerti asztal magasságát. Amennyiben szeretné, akár kerti asztalt és székeket egyaránt tartalmazó kerti bútor garnitúrát is vásárolhat nálunk.