Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Sátor és alvó gyermek a sátorban

Kempingezés a kertben

Manapság nem a legkönnyebb elmenni nyaralni. De ha szeretsz kempingezni és van kerted, nem kell sehova sem elutaznod. Akkor is, ha ez a kempingezés az udvarban kerül megrendezésre, biztosan élvezni fogják a gyerekek ezt a fajta kalandot is, mint például belebújni egy meleg hálózsákba, zseblámpával olvasni és reggelizni egy pléden. Csak pár dolgot kell beszerezned, mint például egy felfújható matracot illetve egy pumpát és készen is áll minden a kerti kempingezéshez.

Szükséges felszerelések

Akkor is, ha nem állít fel az ember sátrat esős időben, érdemes olyan sátrat választani, ami víz lepergetős és vízálló ragasztott varrással rendelkezik.

Következő dolog, hogy kényelmesen tudjál aludni. Ha a kertben maradtok vagy legalábbis közel a házhoz, akkor vigyél maggaddal saját ágyneműt, de ha a teljes kempingérzés élményére vágysz, akkor a meleg hálózsák elengedhetetlen. Egy szép pléd is megteszi, ugyanis reggel a hálózsák túl meleg tud lenni, ha a reggeli napsugarak besütnek a sátorba. Bizonyosodj meg róla, hogy kényelmessé teheted az alvóhelyedet egy felfújható matraccal vagy akár egy önfelfújó derékaljjal.


Szórakozás a szabadban

Egy tűzrakóval a vacsora gyorsan készen van: Vigyél magaddal virslit vagy kolbászt, kenyeret, pár nyársat és kész is: a vacsora tálalva. Lámpások, napelemes fényfüzérek, fáklyák biztosíthatják a kellemes légkört és elősegítik a még kellemesebb időtöltést.


Reggeli egy pléden a reggeli napsütésben, piknik hangulatot kölcsönözve, nagyon jól hangzik és emellett könnyen előkészíthető. Még akkor is ha a konyha csak pár percre van, készíts elő egy hűtőtáskát teli finomságokkal és kész is a rusztikus reggeli.


Piknikezéshez összeállítottunk egy hasznos listát, hogy ne maradjon semmi otthon, erről itt olvashatsz.

Jó szórakozást a kerti kempingezéshez!

 

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval