Praktikus, hőszigetelő hálózsákok kempingezéshez

Ha kempingezni készül, vagy fesztiválra megy, illetve ha barátainál vagy rokonainál tölti az éjszakát, a hálózsák egyszerű és praktikus megoldást jelent. Kis helyet foglal, könnyen hordozható, de mégis kényelmes alvást biztosít.
Mielőtt hálózsákot választana, gondolja át, hogy milyen célra kívánja használni. Ha a csillagos ég alatt vagy sátorban fog aludni, akkor olyan darabra lehet szüksége, amely a nagy hidegtől is megvédi. A JYSK hálózsákjai poliészter szálakból vagy poliészterből készült töltelékből állnak. Minden hálózsákunk rendelkezik saját összehúzható tárolózsákkal, így használat után könnyedén el tudja csomagolni és higiénikus körülmények között tudja tartani. Ne feledkezzen meg a hőszigetelő alátét használatáról, ami lehet például egy önfelfújó derékalj vagy egy polifoam matrac. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

2 termékek
    2 termékek

    Hálózsák minden alkalomra

    Új hálózsák vásárlása előtt gondolja át, milyen körülmények között fogja használni a hálózsákot. Egy fesztiválon eltöltött éjszaka erejéig, a nyári melegben elegendő egy vékonyabb és egyszerűbb hálózsák, míg egy komolyabb túrához az erdőben vagy a hegyekbe már szüksége lesz egy vastag, jó hőtartó képességű hálózsákra. Mindig nézze meg a hálózsák komfortfokozatát, vagy más néven komforthőmérsékletét, amely jelzi, hogy az adott hálózsák milyen környezeti hőmérséklet tartományban nyújt megfelelő szigetelést.

    Hálózsákok választéka a JYSK-nél

    A JYSK-nél megfizethető árú hálózsákok választékát találja. Hidegebb és melegebb időre is vannak hálózsákjaink, melyek nagyobb hőmérséklet ingadozást is bírnak. Hálózsákjaink két különböző típusú cipzárral kaphatóak - egyirányú cipzárral vagy kétirányú cipzárral. Az egyirányú cipzárral ellátott hálózsák teljes egészében szétcipzározható és paplanként is használható, míg a kétirányú cipzárral felszerelt modelleket bárhol kinyithatja.