Hálózsák - praktikus és hasznos megoldás

Ha kempingezni készül, illetve ha barátainál vagy rokonainál tölti az éjszakát, a hálózsák egyszerű és praktikus megoldást jelent. Kis helyet foglal, de kényelmes alvást biztosít.

Mielőtt hálózsákot választana, gondolja át, hogy milyen célra kívánja használni. Ha a csillagos ég alatt vagy sátorban fog aludni, akkor olyan darabra lehet szüksége, amely a nagy hidegtől is megvédi. A JYSK hálózsákjai poliészter szálakból vagy poliészterből készült töltelékből állnak. Ne feledkezzen meg a hőszigetelő alátét használatáról, ami lehet például egy jó derékalj vagy egy felfújható gumimatrac.

Hálózsákjaink OEKO-TEX 100 környezetvédelmi és egészségügyi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

2 termékek
    2 termékek

    A JYSK hálózsákjai

    A JYSK kínálatában számos különféle hálózsákot találhat elérhető áron. Nyári és téli modelljeink is vannak, amelyek közül egyszerűen kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Hálózsákjaink egy- és kétirányú cipzárokkal kaphatóak. Az egyirányú cipzárral felszerelt hálózsák teljesen fel- és lehúzható, míg a kétirányú cipzározással akárhol lyukat hagyhat a cipzározás mentén alvás közben, amennyiben például a lábának melege lenne.

    Valamennyi hálózsákunkat bevizsgáltattuk az EN 13537 számú európai szabványnak megfelelően.