Kényelmes sátor kempingezéshez és fesztiválokra

Ha már tervezi következő kirándulását vagy fesztiválos programját, érdemes körülnéznie a JYSK áruházaiban vagy weboldalán, mert jó eséllyel van egy igényeihez illeszkedő kétszemélyes, háromszemélyes vagy négyszemélyes sátor, ami remek útitársa lesz, bárhová is készül. Könnyen felállítható, többrétegű és vízálló poliészter sátraink ellenállnak az esőnek és az enyhe szélnek is, így biztos lehet benne, hogy száraz és védett helyen töltheti az éjszakát akár egy erdő közepén is. Sátrainkhoz rengeteg kiegészítőt is talál kínálatunkban; ha nem szeretné túlbonyolítani a túrára való készülést, akkor elegendő ha beszerez a sátor mellé egy derékaljat és hálózsákot. Ha viszont profi kempingezőhöz méltó eszköztárra vágyik, akkor válogathat felfújható matracok, pumpák és egyéb kempingfelszerelések, például hűtőtáskák között is.

Vásároljon új sátort a JYSK-nél

A sátor a szabadság egyik szinonimája. Nem számít, merre viszi az út, egy sátrat könnyű összepakolni és magával vinni. A kempingezés nem csak pénztárcabarát utazási opciót jelent, hanem egyedi és izgalmas élményeket is tartogat. Egy sátorban kempingezve minőségi időt tölthet a természetben akár egyedül, akár családjával vagy barátaival. Ha fesztiválra látogat, akkor is érdemes sátrat vinnie magával, hiszen kedvenc együttesének koncertje után valószínűleg szeretne egy kényelmes helyen, privát körülmények között lepihenni.
A JYSK-nél kapható sátrak többrétegű vízálló poliészterből, ragasztott varrásokkal készülnek, így száraz és védett alváskörnyezetet biztosítanak.

Ha fontos önnek a kényelem és rendesen fel szeretne készülni a kirándulásra, akkor a minőségi sátor mellett érdemes befektetnie egy meleg hálózsákba és egy jó alapot biztosító derékaljba is.

Mekkora sátrat válasszon?

Sokféle méretű és kialakítású sátor kapható. A sátor kiválasztásakor figyelembe kell vennie, hogy hány embernek kell elférnie benne és mennyi holmit és eszközt szeretnének még benne tárolni. Az, hogy egy sátor 2-személyes, 3-személyes vagy 4-személyes, az csak azt jelöli, hogy hány ember fér el a sátorban egymás mellett, tehát nem számítható bele az egyéb tárgyak elhelyezése. Sátor vásárlása előtt mindenképpen gondolja át, hogy pontosan mennyi helyre van szükség, így kényelmesen pihenhet majd hordozható otthonában anélkül, hogy esetleg túl szűkös lenne.