Extra fekvőhely felfújható matraccal

A felfújható matrac kiváló megoldás, ha olyan extra fekhelyre van szüksége amelyet a mindennapokban könnyen elrejthet, de ha plusz ágyra lenne szükség, akkor percek alatt rendelkezésre áll. A JYSK gumimatracai mind vinilből készülnek, és puha velúr felülettel rendelkeznek. Ezen felül vannak amelyek nejlon szál szerkezettel, a felső rétegben kis légzsákokkal épülnek fel és olyan keménységet nyújtanak mint egy igazi ágy. Válasszon egy- vagy kétszemélyes felfújható matracot - akár hagyományos felfújható kézi pumpával vagy beépített elektromos pumpával. Akár beépített párnával rendelkező matrac modellt is választhat.

    A JYSK felfújható matrac választéka

    A JYSK-ben számos különféle modellt talál különböző méretekben, akár beépített párnával is. A felfújható matracok tartós vinilből készülnek, a felső réteg pedig puha velúrból készül. 

    Vegye figyelembe, hogy néhány gumimatrac praktikus javítókészlettel és tárolótáskával kerül forgalomba.

    A felfújható matrac előnye

    A gumimatrac legtöbb otthonban megtalálható, és több funkciója is van, mert egész évben használható – beltéri és kültéri helyeken egyaránt. Amellett, hogy pótágyként használható az éjszakázó vendégek számára, használható akkor is, ha a család nyaralni megy, fesztiválozni, kempingezni, napozni a kertben. Könnyen szállítható, mert kínálatunkban a legtöbb felfújható matrachoz tárolótáska is tartozik.