Extra fekvőhely felfújható matraccal

A felfújható matrac kiváló megoldás, amennyiben plusz alvóhelyre van szüksége, legyen szó vendégek fogadásáról otthonában, vagy éppen elutazás esetén. A JYSK felfújható matracai mind vinilből készülnek, és puha velúr felülettel rendelkeznek. A kínálat egyes modellei pedig nejlon szál szerkezetből épülnek fel, és a felső rétegben kis légzsákokat tartalmaznak, melyek egy igazi ágy keménységét és rugalmasságát nyújtják. Válasszon egy- vagy kétszemélyes felfújható matracot - akár hagyományos felfújható kézi pumpával vagy beépített elektromos pumpával. Akár beépített párnával rendelkező matrac modellt is választhat.

A JYSK felfújható matrac választéka

A JYSK-ben számos különféle modellt talál különböző méretekben, akár beépített párnával is. A felfújható matracok tartós vinilből készülnek, a felső réteg pedig puha velúrból. Vegye figyelembe, hogy néhány gumimatrac praktikus javítókészlettel és tárolótáskával együtt kerül forgalomba.

A felfújható matrac számos funkcióval rendelkezik, és egész évben használható. Akár vendégek számára pótágyként, akár nyaralásokon, fesztiválozáskor vagy kempingezéskor. A matracok könnyen szállíthatóak, mivel kínálatunkban számos modellt tárolótáskával együtt vásárolhat meg nálunk. 

Milyen felfújható matracot válasszak?

Vásárlás előtt fontos figyelembe vennünk, milyen célra szeretnénk matracot vásárolni.

  • Sátrazáshoz például az alacsonyabb felfújható matracok ideálisabbak, mivel a sátrakban korlátozott a magasság.
  • Vendégágy esetén a magasabb felfújható matracok az ajánlottak, mivel a magasság miatt kényelmesebb ráfeküdni és kikelni belőle, illetve alváskor is kényelmesebb.
  • A luxus felfújható matracok belső szerkezete nejlonszálakból és légzsebekből áll, így keménysége egy valódi ágy érzetét kelti.